کارگاه آموزشی کارآموزان27مهرماه 96

26 مهر 1396 ساعت 10:40


قابل توجه کارآموزان محترم وکالت

کارگاه آموزشی کارآموزان روز پنجشنبه 1396/07/27از ساعت 8:30 صبح در سالن آمفی تئاتر کانون وکلای دادگستری استان اصفهان توسط جناب آقای حسن وثیق زاده انصاری (عضو محترم کمیسیون کارآموزی و وکیل دادگستری) با موضوع «پاسخ به سوال امور حسبی اختبار دوره 37» برگزار می گردد.
مسئله:
حمید در بیمارستانی در شیراز به تاریخ 1396/04/05فوت و وراث حین الفوت وی عبارت از همسر دائم (بنام سعیده) و دختر 5 ساله (به نام زهرا) می باشند که هردو در خارج از ایران اقامت دارند و متوفی در زمان حیاتش، یک واحد آپارتمانی مسکونی را رسماً به نام دخترش انتقال قطعی نموده است.
اولاً: جهت تعیین فیم برای زهرا، در کدام مرجع صالح (ذاتی و محلی) باید اقدام شود؟
ثانیاً: اگر فرض شود، پدر متوفی(بنام مهدی) نیز جزء ورثه باشد و به منظور نیازمندی های زهرا، اقدام به فروش آپارتمان او به شخص ثالث نماید، این معامله چه وضعیتی دارد؟
ثالثاً: اگر مسعود (برادر متوفی) با ارائه وصیتی بدون تاریخ و به خط و امضای حمید، مدعی 1/4 (یک چهارم) از ماترک متوفی باشد و سعیده، صحت این وصیت نامه را تایید نماید نظر شما در مورد این وصیت نامه و آثار آن چیست؟
رابعاً: اگر فرض شود وراث که از فوت حمید، در همان روز فوت مطلع شده اند اقدام به رد ترکه نموده (با این شرح که سعیده در 96/05/15و مهدی در 96/05/15اقدام نموده باشند) چگونگی مسئولیت وراث فوق را در اداره ترکه و پرداخت دیون متوفی توضیح دهید.
خامساً: اگر فرض شود که هیچکدام از ورثه، ترکه را رد نکرده و قبل از اداء دیون متوفی اقدام به تقسیم ماترک بین خود نمایند، برای طلبکاران چه اقدام یا اقداماتی در جهت استیفای حقوق آنان متصور است؟
                                               
حضور کارآموزان محترم در این جلسه الزامی است.
 
رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
                                دکتر محمد جعفری فشارکی
 


کد مطلب: 1774

آدرس مطلب: https://isfahanbar.org/vdca.0n6k49n0y5k14.html

کانون وکلای دادگستری اصفهان
  https://isfahanbar.org