کارگاه آموزشی کارآموزان ، پنجشنبه 93/7/3

1 مهر 1393 ساعت 12:32


قابل توجه کلیه کارآموزان محترم وکالت
کارگاه آموزشی كارآموزان محترم وكالت در تاريخ پنج شنبه ۳/۷/۹۳ رأس ساعت ۸:۳۰ صبح توسط آقای سعید آقابابا گلی وکیل محترم دادگستری برگزارمی گردد ، موضوع مورد بحث (مسائل کاربردی در قانون مؤجر و مستأجر سال ۱۳۵۶ )می باشد ،مسأله مورد بحث به شرح ذیل میباشد :
آقای (الف) در تاریخ ۱۵/۹/۱۳۶۵ طی انعقاد قرار داد رسمی اقدام به اجاره دادن یک باب مغازه ملکی خود واقع در شهر فلاورجان به آقای (ب) بدون دریافت سرقفلی جهت اشتغال به شغل آهنگری به مدت ۳ سال با اجاره ماهیانه یکصد هزار ریال نموده است .
در تاریخ ۱/۹/۱۳۷۶ مستأجر فوت می نماید . در زمان تقسیم ما ترک وراث ایشان که شامل دو فرزند پسر و یک فرزند دختر و همسرو مادر وی می باشند سهم الارث خود رااز حق سرقفلی و کسب و پیشه و تجارت را به فرزند ذکور بزرگتر آقای (ج) واگذار می نمایند . نامبرده پس از استقرار در مغازه و وصول اخطاریه شهرداری محل مبنی بر مزاحم بودن این شغل طبق مصوبه کمیسیون ماده ۲۰ شورای شهر فلاورجان و لزوم تغییر شغل در این مغازه ،اقدام به انجام تعمیرات لازم و تزیین آن و نصب درب سکوریت و ویترین نمود و به شغل فروش آجیل و خشکبار مشغول می گردد. آقای (ب) از ابتدای سال ۱۳۷۵ به علت بیماری و بستری بودن در منزل اجاره بهای مغازه را پرداخت نکرده و آقای (ج) نیز اجاره بهاء پرداخت نمی کند .
در فرض مطروحه به سئوالات ذیل پاسخ دهید :
۱- آقای (الف) دعوایی به خواسته های تخلیه به لحاظ تعدی و تفریط وتعدیل اجاره بهاء و مطالبه اجور معوقه علیه آقای (ج) مطرح نموده است .اگر شما وکیل مستأجر باشید چگونه از حقوق موکل خود دفاع میکنید ؟
۲- آیا آقای (الف) می تواند مغازه را به لحاظ تغییر شغل تخلیه نماید ؟
۳- آیا آقای (الف) می تواند دعوای تخلیه به لحاظ واگذاری به غیر مطرح نماید ؟در صورت مثبت بودن پاسخ دعوی می بایست علیه چه کسانی مطرح شود ؟
۴- نحوه طرح دعوای تخلیه به لحاظ نپرداختن اجاره بها (باتوجه به رسمی بودن قرارداد ) چگونه است ؟
رئیس کمیسیون کارآموزی
حسن صرام


کد مطلب: 747

آدرس مطلب: https://isfahanbar.org/vdcbuzbzprhba.iur.html

کانون وکلای دادگستری اصفهان
  https://isfahanbar.org