مصاحبه با کارآموز حائز رتبه اول سی و نهمین اختبار کانون وکلای اصفهان

20 مهر 1397 ساعت 21:19


"بهناز فتاحی" در سی و نهمین اختبار کانون وکلای دادگستری اصفهان حائز رتبه اول شد. به همین بهانه به سراغ او رفتیم تا در گفتگویی کوتاه دیدگاه های او را جویا شویم.
خانم فتاحی ضمن تبریک به شما جهت کسب رتبه اول در اختبار سی و نه، به خوانندگان این مصاحبه از نقش وکیل سرپرست در کسب رتبه برتر بگویید.
ضمن تشکر از کمیته رسانه برای ترتیب دادن این مصاحبه، باید بگویم وکیل سرپرست من، استاد بیژن جرجانی بسیار دلسوزانه عمل می کنند و انسان شریف و با اخلاقی هستند، به سوالات کارآموزان با حوصله پاسخ و تجربیات خود را در اختیار ما قرار می دهند. در پیگیری پرونده ها راهنمای خیلی خوبی بودند و همچنین جهت آمادگی کارآموزان برای اختبار، اقدام به برگزاری کلاس هایی مانند حقوق ثبت کردند. من از انتخاب ایشان بسیار راضی بودم و هستم‌ و از خداوند بزرگ آرزوی بهترین ها را برایشان دارم.
دیدگاه شما در خصوص جلسات هفتگی کمیسیون کارآموزی چیست؟ 
من تقریبا اکثر جلسات را شرکت کردم و البته انتقاداتی دارم که انشاالله بتواند به بهتر شدن نحوه کار این کمیسیون کمک کند. به نظر من جلسات هفتگی تاثیر زیادی در یادگیری مسائل عملی و کاربردی نداشتند و اکثر کارآموزان از روی اجبار و صرف زدن مهر شرکت می کردند. البته جلسات پاسخگویی به سوالات اختبار بسیار خوب بودند، به خصوص جلسات دکتر مالمیر، دکتر الشریف و دکتر قائم فرد و ... .  به نظر من اگر این جلسات به صورت پاورپوینت و تصویری انجام می شد، بیشتر تاثیر گذار بودند. همینطور اگر به صورت مستمر چند جلسه به یاد دادن مسائل تئوری و عملی مفید یا حتی بررسی آرا وحدت رویه یا مسائل حقوقی روز کشور و جهان می پرداختند، بسیار عالی بود. در نهایت از زحمات همه مسئولین سابق و فعلی، متشکرم و امیدوارم موضوعات این جلسات به گونه ای برگزار شود تا کارآموزان با رغبت بیشتری در آنها شرکت کنند.
اهم منابع مورد مطالعه توسط شما برای آزمون اختبار چه بود؟ 
برای شرکت در اختبار دانسته های قبلی و مطالعه قانون و چند دوره قبل اختبار کفایت می کند. البته اگر کسی تفسیر قانون و نکات آن را فراموش کرده خواندن جزوات و کتابهایی که برای آزمون ورودی مطالعه کرده است، ضروری است. البته باید این نکته را در نظر داشته باشند که در اختبار بیشتر تفسیر و استنباط مهم است. با امید موفقیت برای کارآموزان محترم در اختبار دوره های آتی.
و سخن پایانی؟
در پایان از ریاست محترم کانون خانم دکتر رئیسی، ریاست محترم کمیسیون کارآموزی آقای انوری زاده، همچنین همکاران پرشور و زحمت کش روابط عمومی کانون و تمامی وکلای سرپرست به ویژه وکیل سرپرست خودم استاد بیژن جرجانی تشکر می کنم و البته چند انتقاد به صندوق حمایت و هزینه های گزافی که بر کارآموزان و وکلا تحمیل می شود دارم. اولا این بیمه هیچ خدماتی به وکلا ارائه نمی دهد، ثانیا بعد از سی سال، استفاده از حقوق بازنشستگی مانعی برای وکالت است. وکیلی که سی سال کار کرده بعد از آن دیگر مجوز وکالت ندارد، در صورتی که قضات محترم دادگستری بعد از بازنشستگی می توانند هم از حقوق بازنشستگی استفاده نمایند و هم به شغل وکالت مشغول شوند. ثالثا اگر یک وکیل خانم که سی سال وکالت کرده و بیمه پرداخته نموده فوت کند به ورثه ایشان هیچ چیزی تعلق نمی گیرد. انتقاد دیگر من به هزینه تمبری است که سالانه دادگستری برای تمدید از وکلا می گیرد. به قول استاد بهمن کشاورز این هزینه اجرت المثل صندلی های دادگستری است که بر وکلا تحمیل می شود!!! در مجموع تحمیل همه این هزینه ها باعث می شود در انجام حرفه وکالت که از حساسیت بالایی برخوردار و احقاق حقوق مردم بسته به انجام صحیح آن است از لحاظ کیفیت نزول کرده و کمیت ارزش بیشتری پیدا کند. انشاالله به زودی شاهد تغییر در این هزینه ها و در کل بهبودی روند کانون و شرایط وکلا باشیم.
 
مصاحبه: زینب کیانی
عکاس: مهدی زرگر


کد مطلب: 2031

آدرس مطلب: https://isfahanbar.org/vdch.xnit23nvzftd2.html

کانون وکلای دادگستری اصفهان
  https://isfahanbar.org