نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ، میزبان وکلای دادگستری
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۵۲
کد مطلب: 1875
 
به مناسبت هفته وکالت و به همت کیسیون پارلمانی کانون وکلای دادگستری اصفهان

جمعی از وکلای کانون وکلای دادگستری اصفهان با حجت الاسلام والمسلمین سالک ، نماینده مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی به دیدار گفتگو نشستند
در ابتدای این دیدار ، ,وفایی رییس کمیسیون پارلمانی کانون وکلای دادگستری اصفهان ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این این جلسه ، بر ضرورت تعامل و همفکری میان نمایندگان مجلس و کانونهای وکلا تاکید کرد.
وفایی بیان داشت مهمترین خواسته وکلای دادگستری از نمایندگان مجلس ، حفظ استقلال کانونهای وکلا در قوانین جدید التصویب است ، وی ابراز امیدواری کرد که نمایندگان این مهم را در قانونگذاری های آینده در نظر بگیرند چرا که استقلال وکیل ضامن دادرسی عادلانه است.
محقق عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان در این دیدار ضمن بیان تاریخچه ای از تشکیل کانون وکلای اصفهان ، برخی خدمات وکلای اصفهانی در طول این چند سال را مطرح نمود.
شهرام محقق با برشمردن برخی اقدامات عام المنفعه کانون وکلا ؛ به پذیرش ۵ هزار پرونده تسخیری ، ۶۰۰ پرونده معاضدتی ، انعقاد تفاهمنامه با سازمانهای بهزیستی ، کمیته امداد حضرت امام ، انجمن حمایت زندانیان و  سازمان زندانها ، اشاره نمود.

این عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان بیان داشت از سال ۷۶ تاکنون ۳۰درصد وکلا از میان خانواده های ایثارگر جذب شده اند ، فلذا جامعه وکالت فرزندان همین نظام هستند.

محقق در ادامه به انتظارات جامعه وکالت از نمایندگان مجلس پرداخت و بیان داشت شایسته است که در تصویب قوانین مربوط به وکالت ، نظر کانونهای وکلا نیز اخذ و لحاظ شود.

موسوی از دیگر اعضای هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان در این جلسه به وجود برخی منازعات پیرامون ظرفیت پذیرش وکیل اشاره نمود و افزود: قانون کیفیت اخد پروانه وکالت مصوب ۷۶ بحث تحدید ظرفیت را تعیین تکلیف نموده و اینکه کانونهای وکلا را بخاطر رعایت این قانون به انحصارطلبی متهم کنند منطقی نیست.

در ادامه
صالحی از دیگر اعضای هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان بیان داشت به وکالت باید بعنوان جایگاه نگاه شود و نه صرف یک شغل.
وی افزود : وکیل دادگستری به شرافت خود سوگند یاد میکند که حتی در زندگی شخصی خود نیز راستی و درستی را رعایت کند ، که همین نشانگر اهمیت و جایگاه ویژه ی این نهاد است.

در بخش دیگر این دیدار حجت الاسلام سالک ضمن خوش آمد گویی و ارزوی توفیق ، بیان داشت لحن صمیمانه شما حکایت از صداقت و اخلاصتان دارد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه کلید واژه وکیل داری یک ساختار و فرهنگ است ،تشریح نمود: فرهنگ وکالت دفاع از جان و مال ناموس مردم است ، فرهنگ وکالت مقابله با باطل و مقابله با مفسدی است که میخواهد باطلی را حق جلوه دهد.
سالک اظهار داشت : وکیل دادگستری باید علاوه بر قانون بر مسائل شرعیه نیز اشراف داشته باشد تا بتواند در برابر ظلم و فساد نقش پیشگیرانه ایفا کند.

وی در ادامه به انتظارات جامعه وکالت پرداخت و بیان داشت: کانون وکلا نقطه نظرات خود را به کمیسیون منتقل کند و پیشنهاد اصلاحیه را به همراه استدلال قوی و تفصیلی مطرح کند تا بتواند نمایندگان را توجیه کند.
سالک افزود: کانونهای وکلا در ۲۵ استان کشور تلاش کنند تا نمایندگان منطقه خود را نسبت به اصلاح قانون و در نظر گرفتن دغدغه های جامعه وکالت مجاب نمایند.
این نماینده مجلس وجود استقلال برای کانونهای وکلا را ضروری دانست و گفت در زمان محاکمه خود من در دوران پهلوی ، وکیلی از جانب ساواک برای من معرفی شد که اینجانب به جهت عدم استقلال آن وکیل ، از پذیرش وی امتناع نمودم.

حجت الاسلام والمسلمین سالک در پایان بیان داشت ، توصیه میکنم کانون وکلا برنامه های تبلیغاتی خود را گسترده تر کند تا جامعه نسبت به خدمات این قشر آگاهتر شود.
Share/Save/Bookmark