صبح امروز؛
چهل و چهارمین جلسه هیأت مدیره دوره دوازدهم کانون وکلای دادگستری استان اصفهان برگزار شد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۲۴
کد مطلب: 3299
 
چهل و چهارمین جلسه هیأت مدیره دوازدهمین دوره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان برگزار شد.
روز سه شنبه مورخ پنجم بهمن ۱۴۰۰چهل و چهارمین جلسه هیأت مدیره دوازدهمین دوره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان رأس ساعت  10:30 با حضور وکیل دکتر لیلا رئیسی، وکیل امیر حسین سجادیه، وکیل دکتر یاسین صعیدی، وکیل دکتر جعفری فشارکی، وکیل سیامک اکبری( با تأخیر)، وکیل شهرام محقق دولت آبادی، وکیل مجتبی اسدیان و وکیل داوود عابدی در محل کانون برگزار شد.
در ابتدای جلسه ریاست کانون به ارائه گزارش از اقدامات صورت گرفته در فاصله جلسه گذشته و جلسه فعلی پرداخت. وی اظهار داشت:« روز یکشنبه مورخ 1400/11/03 همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن جلسه ای با حضور اینجانب، وکیل امیرحسین سجادیه، وکیل سیامک اکبری، وکیل داوود عابدی، وکیل مرضیه سرائیان ریاست کمیسون بانوان و بانوان شاغل در هر سه ساختمان کانون وکلای اصفهان به منظور تجلیل از بانوان شاغل در کانون وکلای دادگستری اصفهان برگزار شد. همچنین روز دوشنبه مورخ 1400/11/4 جلسه هیأت عمومی فوق العاده کانون های وکلای دادگستری ایران با حضور مدیران نهاد وکالت و نمایندگان شورای اجرایی کانون های وکلای دادگستری سراسر کشور و همچنین هیأت رئیسه اتحادیه بصورت حضوری و برخط در محل کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد. مطابق دستور جلسه مدیران نهاد وکالت درباره موضوعات مرتبط با آزمون سال 1400 و آیین نامه ابلاغی قوه قضائیه و تحولات اخیر نهاد وکالت از جمله لایحه نحوه تشکیل مؤسسات حقوقی و موضوعات مرتبط با روند آموزش و انجام تکالیف کارآموزی کارآموزان ورودی سال 1399 به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این راستا مقرر شد اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران به نمایندگی از کانونهای عضو، آگهی آزمون سال 1400 را مطابق با قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری به سازمان سنجش ارسال نماید تا سازمان سنجش نیز نسبت به انعقاد قرارداد، نشر و آغاز فرایند ثبت نام کارآموزان اقدام کند. مباحث مرتبط با آیین نامه و تحولات نهاد وکالت موضوعات بعدی جلسه روز دوشنبه بود که با توجه به پایان وقت جلسه و ناتمام ماندن مباحث، ادامه مذاکرات به جلسه آتی موکول گردید.»
در ادامه وکیل دکتر جعفری فشارکی به ارائه گزارش درخصوص جلسه ای که هفته گذشته با معاونت قضایی و معاونت پیشگیری دادگستری، پیرامون نامه ریاست کانون در مورد حذف مشاوره در طلاقهای توافقی و نیز جلسه آموزشی دادسرا که در روز پنجشنبه مورخ 1400/10/30 برگزار گردید، پرداخت. وی اظهار داشت:« حسب دعوت به عمل آمده جلسه ای با حضور آقای دکتر محمدی معاونت دادگستری و جناب آقای آقایی معاونت پیشگیری در محل دادگستری برگزار شد. موضوع جلسه، نامه‌ ریاست کانون خطاب به ریاست محترم دادگستری، مبنی بر حذف ارجاع به مراکز مشاوره در دعاوی طلاق غیر توافقی به دلیل فقدان محمل قانونی و نیز فراهم آوردن موجبات تضییع وقت طرفین و دادگستری و نیز تحمیل هزینه به طرفین بود. در ابتدا آقای دکتر محمدی گزارشی در خصوص موضوع ارائه کردند و سپس از اعضای هیأت مدیره حاضر در جلسه که اینجانب، آقای اسدیان، آقای عابدی و آقای اکبری بودیم کسب نظر کردند. متقابلا دوستان بر این عقیده بودند که این موضوع، امر عبث و بی فایده ای است. جناب آقای آقایی معاونت محترم پیشگیری در ادامه جلسه به ارائه آماری پرداختند که بیانگر آن بود که ارجاع به مشاوره، امر مؤثری بوده و باعث کاهش آمار طلاق شده و برخلاف دیدگاه کانون و همکاران، اعتقاد به مؤثر بودن این امر داشتند. در مقابل پاسخی هم از جانب همکاران شرکت کننده در این جلسه داده شد که آمار چندان دقیق نیست، مضافاً اینکه در عمل آنچه رؤیت شده ارجاع به مشاوره، یک کار شکلی است و برای رفع تکلیف انجام می شود و هیچ تأثیری در صلح و سازش طرفین ندارد. جناب آقای محمدی متعاقباً در خصوص آیین نامه اجرایی مصوب ۱۴۰۰ریاست قوه قضائیه نکاتی را اشاره کردند دال بر اینکه دستورالعمل های مقرر در آیین نامه را کانون‌ها قبول کنند و گرنه ناگزیر به اقدام خواهیم بود. در پاسخ، ما اشاره کردیم که انشاءالله زمانی که آیین نامه از نظر کانون‌ها لازم الاجرا شد دستورالعمل‌های مربوطه تنظیم خواهد گردید. از سوی دیگر در روز پنجشنبه مورخ 1400/10/30  حسب دعوت قبلی از طرف دادسرای انتظامی کانون و ریاست محترم دادسرا، جلسه ای با حضور اینجانب، دادستان محترم و دادیاران انتظامی کانون در محل دادسرا برگزار شد. در ابتدا اینجانب توصیه های لازم درخصوص نحوه عملکرد دادسرا را ارائه نمودم. موضوع بحث جلسه، وکالت معارض بود که از جانب یکی از دادیاران انتظامی کانون ارائه گردید و در این رابطه نیز مطالبی خدمت دادستان محترم و دادیاران انتظامی مطرح شد و مورد استقبال ایشان قرار گرفت.»
سپس وکیل مجتبی اسدیان درخصوص بازدید از شهرک سلامت به ارائه گزارش پرداخت. وی عنوان نمود:« روز چهارشنبه مورخ 1400/10/29 به اتفاق ریاست محترم کانون، رئیس کمیسیون روابط عمومی و با حضور وکیل میثم صرامی،مدیر مجموعه و دکتر مهدی نصر مشاور حقوقی مجموعه شهرک سلامت بازدیدی از این مجموعه داشتیم. این شهرک توسط آقای صرامی دایر شده است. آنگونه که مشاهده گردید شهرک سلامت در سطحی قابل قبول، خدمات درمانی را در همه رشته ها ارائه می کند و نکته مثبت آن فضای بسیار خوبی است که به جرأت می توان گفت مشابه آن در کل کشور دیده نشده است. امکانات و دستگاههایی که در این شهرک، مستقر است بعضا در کشور بی نظیر بوده و به زعم اینجانب در شأن مردم استان است. در نهایت مقرر شد تفاهم نامه ای فی مابین این مجموعه و کانون وکلای دادگستری منعقد گردد تا آفرها و امتیازاتی برای وکلا و کارآموزان در نظر گرفته شود.»
در ادامه وکیل  دکتر احمد نصر، رئیس کمیسیون روابط بین الملل و وکیل نجمه باقری، عضو کمیسیون در جلسه هیأت مدیره حضور یافتند. وکیل احمد نصر اظهار داشت:« از ابتدای کار کمیسیون در این دوره، در نظر داشتیم در مورد استانداردهای جهانی و بین المللی وکالت و مقایسه تطبیقی با حقوق داخلی سایر کشورها اقداماتی انجام دهیم. وقتی به مبحث مقررات داخلی کشورها رسیدیم، به مشکل عدم وجود منابع معتبر و ترجمه شده برخوردیم. لازم به ذکر است اسکودا نیز در این زمینه اقداماتی انجام می دهد. بنابراین تصمیم گرفتیم مسیر را تغییر دهیم. مقرر شد وبینارها و نشستهای علمی برگزار شود و از وکلای ایرانی عضو کانونهای وکلای دادگستری سایر کشورها دعوت کنیم تا درخصوص مقررات وکالت در آن کشورها توضیحاتی ارائه دهند. اولین جلسه در آذرماه با دعوت از دکتر پیمان زمانی که عضو کانون وکلای ترکیه هستند برگزار گردید. وکیل نجمه باقری که جزء کارگروه  ترجمه اسناد بین المللی مربوط به وکالت در اسکودا نیز می باشد، پیشنهاد برگزاری یک نشست علمی یا همایش که می تواند جنبه تبلیغاتی برای کانون هم داشته باشد با محوریت بحث استقلال کانونهای وکلا و با دعوت از رؤسای کانون های کشورهای همسایه را مطرح نمودند که شخصا در این رابطه توضیح خواهند داد.» سپس وکیل نجمه باقری بیان داشت:« کلید پروژه ای با دکتر پیمان زمانی وکیل کانون وکلای دادگستری ترکیه در استانبول خورده است. ایشان روابط بسیار خوبی با رؤسای کانون های وکلای سایر شهرهای کشور ترکیه دارند. در گفتگویی با ایشان، پیشنهاد شد که یک نشست علمی با رؤسای کانون های همجوار در خصوص مقایسه تطبیقی مقررات وکالت برگزار شود. زیرا وبینارها، انعکاس لازم را نداشت و به لحاظ برهه حساسی که در آن قرار داریم و با توجه به هجمه های موجود اگر این مقایسه تطبیقی انجام و در خبرگزاری ها منعکس گردد، دستاورد بسیا خوبی برای کانون خواهد داشت. ایشان دو طرح پیشنهاد دادند. یکی آنکه از اعضای اتحادیه های کشورهای مذکور دعوت شود و دیگری آنکه با دعوت از رؤسای کانون های وکلای آن کشورها، این نشستها برگزار گردد. بنظر می رسد کانون وکلای اصفهان این قابلیت را دارد که بطور مستقل به این امر بپردازد با این توضیح که طی گفتگو با دکتر زمانی مقرر شد که هزینه رفت و آمد برعهده رؤسای کانون های مدعو باشد.»
در ادامه وکیل امیر حسین سجادیه اظهار داشت:« اوایل ریاست دکتر شهبازی نیا، کانون قزوین از رئیس اتحادیه ترکیه دعوت کرد. پیشنهاد اینجانب آن است طی تماس با دوستان کانون قزوین، مشورتی با ایشان داشته باشید و از تجربه آنها استفاده کنید. بهتر است از بحث انتزاعی صرف بیرون آمده و وارد حوزه عملی شویم.»
سپس وکیل شهرام محقق دولت آبادی، ضمن تشکر از فعالیت‌های کمیسیون روابط بین‌الملل، بیان داشت:« اگر زمینه فراهم است، بهتر است از این نگاه که تنها یک جلسه برگزار شود، دید را وسیع تر کنیم و زمینه همکاری‌های مشترک را فراهم کرده و حتی تفاهم نامه ای نیز در این رابطه منعقد نماییم. پیشنهاد می شود رابطه مستمری در ارتباط با فعالیت‌های مشترک خود داشته باشیم و زمینه فرصت های مطالعاتی و تحقیقاتی را فراهم کنیم تا هم باعث ارتقاء علمی و صنفی کانون اصفهان باشد و هم از تجربه آنها استفاده نماییم. می توان با تعیین محورهای این تفاهم نامه، آن را آماده کرده و پس از تصویب در هیأت مدیره در زمان حضور رؤسا در کانون اصفهان به امضای ایشان برسانیم.»
در پایان وکیل دکتر احمد نصر بیان داشت:« یکی از عمده فعالیتهای ما در کمیسیون، مطالعه و آگاهی بخشی در مورد مقررات بین الملل است. پیشنهاد می شود درصورت امکان، اسم کمیسیون به امور روابط بین الملل تغییر یابد تا پوشش گسترده تری داشته باشد.»
سپس هیأت مدیره وارد دستور جلسه شد:
دستور اول جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرای حاضرین با صدور پروانه کارآموزی برای آقای سید محمد موسوی اصل براساس نظریه کمیسیون ماده 8  و به دلیل فقدان شرایط قانونی مندرج در بند (د) ماده 8 مخالفت نمود.
دستور دوم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرای حاضرین با تصمیم کمیسیون ماده 8  مبنی بر صدور پروانه کارآموزی برای آقای بهروز گنجی با توجه به فراهم بودن شرایط مندرج در بند (د) ماده 8 موافقت نمود.
دستور سوم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرای حاضرین با تصمیم مورخ 1400/10/28کمیسیون ترفیع، مبنی بر پذیرش درخواست ترفیع وکیل محمد آرش کاشانیان از پایه دو به پایه یک موافقت نمود.
دستور چهارم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرای حاضرین با اصل پیشنهاد کمیسیون روابط بین الملل مبنی بر برگزاری نشست های صنفی و حرفه ای با حضور مدیران کانون های وکلای دادگستری کشورهای همجوار موافقت نمود. بدیهی است جزئیات امر پس از پیشنهاد کمیسیون مذکور در هیأت مدیره مورد بررسی و تصمیم گیری قرار خواهد گرفت.
در این لحظه وکیل سیامک اکبری در جلسه حضور یافت.
دستور پنجم جلسه: پیرو گزارش شورای محترم ساختمان، هیأت مدیره به اتفاق آرا بر تسریع در روند عملیات احداث ساختمان کانون وکلای دادگستری در منطقه شهید کشوری تأکید نمود.
دستور ششم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرا وکیل محمدحسین هاشمی را به سمت رئیس کمیسیون معاضدت مالیاتی انتخاب نمود.
دستور هفتم جلسه: نظر به پیشنهاد رئیس کمیسیون ماده 8، هیأت مدیره به اتفاق آرا با عضویت وکیل ساناز السادات جعفری در کمیسون مذکور موافقت نمود.
دستور هشتم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرا با استعفای وکیل سعیده توکلی از عضویت در کمیسیون روابط عمومی موافقت نمود.
دستور نهم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرا و با عنایت به نظر پزشک معتمد کانون، با درخواست وکیل حمیدرضا فتحی مبنی بر معافیت از انجام تکالیف معاضدتی و تسخیری، مخالفت نمود.
دستور دهم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرا با درخواست کمیسیون ورزش مبنی بر معافیت موقت( بهمن و اسفند) وکلای شرکت کننده در المپیاد ورزشی 1400 کانونهای وکلا از انجام تکالیف معاضدتی و تسخیری، موافقت نمود.
دستور یازدهم جلسه: با عنایت به اعلام آمادگی کمیسیون ورزش کانون، هیأت مدیره به اتفاق آرا با شرکت تیمهای والیبال بانوان، فوتسال، والیبال و تنیس روی میز آقایان در پنجمین المپیاد ورزشی کانونهای وکلای دادگستری کشور، موافقت نمود.
دستور دوازدهم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرا با درخواست ریاست کمیسیون ورزش مبنی بر اهدای جوایز ورزشی به اعضای تیم والیبال بانوان کانون به جهت کسب مقام اول در المپیاد ورزشی کانونهای کشور، موافقت نمود.
دستور سیزدهم جلسه: شیوه نامه صدور گواهی وکالت تخصصی مصوب شورای اجرایی مورخ 1400/10/23 در هیأت مدیره بررسی و به اتفاق آرا مورد تصویب قرار گرفت.
دستور چهاردهم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرا جهت تسهیل دسترسی مردم به خدمات وکالت اتفاقی کانون وکلای دادگستری اصفهان مقرر نمود امور مربوط به اخذ تقاضا و تشکیل پرونده متقاضیان در دفتر ارتباطی کانون در شهرستان کاشان انجام پذیرد و پس از تکمیل پرونده جهت انجام اختبار و صدور پروانه وکالت اتفاقی، وفق مقررات به کانون ارسال گردد.
دستور پانزدهم جلسه: هیأت مدیره به اتفاق آرا وکیل عباس شایسته مهر را به عنوان رئیس کمیسیون وکالت تخصصی انتخاب نمود.
دستور شانزدهم جلسه: هیات مدیره ضمن بررسی پرونده های نقل و انتقالات به اتفاق آرا اتخاذ تصمیم نمود.
دستور هفدهم جلسه( آخر): انتخابات هیأت رئیسه کانون برای سال دوم برگزار گردید. کاندیدای ریاست، دکتر لیلا رئیسی و دکتر جعفری فشارکی بودند. در دور اول نتیجه آرا 3 رأی دکتر لیلا رئیسی و 2 رأی دکتر جعفری فشارکی که به دلیل عدم احراز نصاب قانونی( 4 رأی) انتخابات به دور دوم کشیده شد که در رأی گیری مجدد دکتر لیلا رئیسی( با 3 رأی) به عنوان ریاست کانون وکلای دادگستری استان اصفهان انتخاب گردید. درخصوص نایب رئیس کانون، صرفا وکیل امیرحسین سجادیه داوطلب بودند که به اتفاق آرا( با 5 رأی) انتخاب گردیدند. درخصوص بازرس کانون صرفا وکیل دکتر یاسین صعیدی داوطلب بودند که به اتفاق آرا ( با 5 رأی) انتخاب گردیدند. درخصوص سمت دبیری هیأت مدیره صرفا وکیل سیامک اکبری داوطلب بودند که به اتفاق آرا( با 5 رأی) انتخاب گردیدند.
جلسه در ساعت 13:40 به پایان رسید.
Share/Save/Bookmark