معاون قضایی دادگستری اصفهان: وکیل احیا کننده جامعه است
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۱۴
کد مطلب: 1889
 
دکتر محمد محمدی معاونت قضایی دادگستری اصفهان در این مراسم با اشاره به یاد و ‌خاطره دکتر مصدق عنوان کرد وکلا تصویب لایحه استقلال کانون وکلا را مدیون چنین بزرگمردی هستند. وی مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، دکتر مصدق را یک‌ وطن دوست دانست و گفت: ادای احترام میکنیم به روح این بزرگوار که قطعا خدمت بزرگی در جهت استقلال اقتصادی کشور در آن زمان انجام داده است.
دکتر محمدی استقلال کانون را تاج سروری دانست و‌ گفت: تاج استقلال را بر سر وکیل قرار داده اند تا خود تصمیم بگیرد، مدیریت کند، ضابطه مند و‌ مسئولیت پذیر باشد وی در خصوص حفظ و ارتقا آن گفت استقلال واقعی استقلالی ست که وکلا در عملکرد و نقش خود در جامعه ایفا میکنند.
این مقام قضایی در خصوص معیار تعیین استقلال وکیل گفت تنها معیار، میزان توانمندی‌ و قابلیت وکیل است که با حرکت در مسیر تکامل علم و عدالت خواهی بدست می آید وی این دو‌ مقوله را همان مسئولیتی دانست که در ایه ۷۲ سوره احزاب بر دوش انسانیت قرار داده شده است. محمدی در مفهوم ایه گفت: انسان ظلوم است پس میتواند عادل باشد و جهول است و میتواند دانا واگاه باشد پس خدادوند بهره ایی اندک از علم خود را به انسان عطا کرده و جوهره عدالت پذیری را در نهاد او قرار داده است که با این دو صفت انسان میتواند جایگاه خلیفة اللهی را بدست اورد.
وی در ادامه بیان داشت برای رهایی از ظلوم و جهول بودن در حرفه وکالت نیز باید در مسیر علم و عدالت قدم گذاشت والا مشمول سخن مولای متقیان در خطبه ۱۵نهج البلاغه خواهیم شد«عدالت را وسعتی است که هر که تحملش نتوان کرد ستم بر وی سختتر براند» محمدی در ادامه افزود: هیچ کس نمیتواند استقلال وکیل را بگیرید به شرط آن که وکیل، توانمندی خود را به اثبات برساند و‌ نقش واقعی خود را در جامعه به نحو صحیح ایفا کند وی با اشاره به اینکه مقبولیت وکیل در جامعه جایگاه آن را تعیین میکند گفت وکیل احیا کننده کل جامعه است و باید در عرصه داخلی و بین المللی حضور داشته باشد و ایفای نقش کند که اگر غیر از این باشد به حرفه وکالت و علم حقوق جفا کرده است.
ایشان با تاکید بر اینکه با تغییر در نگرشها و اندیشه های خود میتوانیم جامعه را متحول کنیم گفت همه باید در عملکردهای خود تغییر ایجاد کنیم تا تخریبها و بی حرمتی ها برداشته شود وقتی فساد باشد بی اعتمادی ایجاد میکند و جامعه پذیرای این نخواهد بود.
وی در خاتم کلام خود را با این شعر به پایان رساند
فریدون فرخ فرشته نبود
ز مشک و ز عنبر سرشته نبود
به داد و‌ دهش یافت ان نیکویی
تو‌ داد و‌ دهش کن فریدون تویی
Share/Save/Bookmark