کارگاه آموزشی کارآموزان،3اردیبهشت 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۵۲
کد مطلب: 969
 
قابل توجه کارآموزان محترم وکالت
کارگاه آموزشی کمیسیون کارآموزی روز پنجشنبه 03/02/1394 از ساعت 8:30 صبح در آمفی تئاتر کانون وکلای دادگستری استان اصفهان توسط آقای دکتر سیدمحسن قائم فرد ( وکیل محترم دادگستری و استاد دانشگاه) با موضوع « پاسخ به سؤال اختبار آئین دادرسی در امور کیفری مطرح شده در اختبار 32» برگزار می شود. شرکت کارآموزان محترم در این جلسه الزامی است .
سئوال اول
مسیح که صاحب حساب در یکی از مؤسسات مالی است به دلیل برداشت مبلغی از حسابش توسط مؤسسه، شکایتی علیه رئیس و کارمند مؤسسه مبنی بر اختلاس طرح و تقاضای توقیف اموال آنان را مینماید. بازپرس ضمن صدور دستور توقیف خودروی متهمان، در حین تعقیب و تحقیق، عمل ارتکابی را مصداق خیانت در امانت تشخیص و با تفهیم اتهام خیانت در امانت قرار مجرمیت صادر و پرونده را به دادگاه ارسال می نماید. دادگاه ضمن رسیدگی و نظر به اینکه وجه موضوع پرونده توسط کارمند و با هماهنگی رئیس مؤسسه ابتدا با امضای صاحب حساب برداشت و سپس دور از نظر او توسط متهمان تصاحب شده است، موضوع را مصداق سرقت تشخیص و مبادرت به صدور رأی می نماید. به نظر شما:
1- تغییر عنوان اتهام از سوی بازپرس صحیح است یا خیر؟ چرا؟
2- تغییر عنوان اتهام از سوی دادگاه صحیح است یا خیر؟ چرا؟
3- چنانچه همسر یکی از متهمان به عنوان مالک خودرو و در مرحله تحقیق به عنوان مالک به توقیف خودرو اعتراض داشته باشد و به شما به عنوان وکیل مراجعه کند، چه راهکاری برای او پیشنهاد میکنید؟ به چه نحوی؟ چرا؟

سئوال دوم:
بهروز به موجب یک رأی غیابی، محکوم به جزای نقدی بدل از حبس به دلیل ارتکاب جرم ترک انفاق شده است. اکنون پس از به اجرا درآمدن رأی یاد شده به موجب رأی قطعی دیگری مشخص می شود که بهروز با شاکیه رابطه زوجیت نداشته است، که شاکیهی پرونده ترک انفاق در زمان ادعای ترک انفاق علیه بهروز در قید زوجیت دیگری بوده است.
به نظر شما با توجه به شرایط ذکر شده از حیث مقررات دادرسی امکان طرح این دعوی در مراجع زیر وجود دارد؟چرا؟
1- دادگاه صادرکننده حکم بدوی
2- دادگاه تجدیدنظر
3- دیوان عالی کشور
رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
حسن صرام
Share/Save/Bookmark