کارگاه آموزشی کارآموزان وکالت؛ 25تیرماه94
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۳۲
کد مطلب: 1051
 
قابل توجه کارآموزان محترم وکالت

کارگاه آموزشی کمیسیون کارآموزی روز پنجشنبه ۲۵/۰۴/۱۳۹۴ از ساعت ۸:۳۰ صبح در آمفی تئاتر کانون وکلای دادگستری استان اصفهان توسط آقای اسداله اسلامی (وکیل محترم دادگستری) با موضوع « کلیاتی در مورد امور حسبی با تأکید بر تصحیح آرا و تصمیمات حسبی و نیز پاسخ به سؤالات امور حسبی مطرح شده در اختبار ۳۲» برگزار می شود. شرکت کلیه کارآموزان محترم در این جلسه الزامی است .
سئوال اول
الف: محمود در تاریخ ۰۱/۱۱/۱۳۹۳ در آخرین اقامتگاه دائمی خود (سمیرم) فوت نموده و وراث حین الفوت وی منحصر به پدر، مادر، یک همسر دائم، یک دختر ۸ ساله و یک پسر ۱۹ ساله می باشد. ماترک وی شامل مالکیت ششدانگ یک باب مغازه فرش فروشی به انضمام ۲۰ قطعه فرش دست بافت و یک واحد آپارتمان ۱۲۰ مترمربعی و اثاث البیت داخل آن می باشد. دیون متوفی تقریباً معادل ارزش ترکه است و باتوجه به فروض مسئله:

۱- چنانچه فقط پدر متوفی، قبول ترکه نموده و یک هفته پس از فوت محمود ترکه را تصرف و اقدام به فروش مغازه و فرشهای داخل آن بنماید، اعتبار و وضعیت حقوقی این معامله را بررسی نمایید؟
۲- اگر شخصی به عنوان شاهین به شما مراجعه و با ارائه یک فقره سند عادی، مدعی طلبی به میزان ۵۰ میلیون تومان از متوفی گردد شما به عنوان وکیل نامبرده در جهت استیفای حقوق وی علیه چه شخص یا اشخاصی چه اقدام و در کدام مرجع به عمل می آورید؟
۳- در صورتی که پس از صدور رأی قطعی و صدور اجرائیه به نفع شاهین و در فرض منحصر بودن ترکه به یک آپارتمان مسکونی مذکور که وراث هم در آن اسکان دارند و هنوز تقسیم نشده است، به نظر شما محکوم له برای استیفای حقوق خود در جریان اجرا چه اقدام یا اقداماتی می تواند انجام دهد؟

ب: در چه مواردی برای اداره ترکه مدیر معین می شود؟


رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
حسن صرام


 
Share/Save/Bookmark