متن مقاله نماینده کارآموزان
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۲
کد مطلب: 1098
 
به نام او که فکر را آفرید تا خالق زیبایی ها باشد و کلام را خلق نمود تا حق مذکور و قلم را آفرید تا حق مسطور گردد.
عرض سلام و ادب و تبریک به مناسبت عید سعید غدیر خم و خیر مقدم خدمت کلیه حضار و مدعوین گرانقدر؛ ریاست و اعضای محترم هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان، ریاست و اعضای محترم کمیسیون کارآموزی، قضات و ذی سمتان معزز دستگاه قضا، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی، وکلای سرپرست گرامی و خانواده های محترم کارآموزان. اینجانب به نمایندگی از کارآموزان حاضر مراتب سپاس خود را از همراهی صمیمانه و حضور پرشور شما اعلام می نمایم.
خداوند لوح و قلم را سپاس بیکران داریم که توفیق گام نهادن در مسیر مقدس دانش حقوق و حرفه شریف و حیات افزای وکالت را به ما عطا نمود. به روایت تاریخ و نصوص معتبر در زیباترین تشکیل ممکن در کهن تمدن ایران باستان و سایر تمدن ها می توان نمودها و حقیقت وجودی این حرفه را که تا حدود زیادی به وضع حاضر نزدیک است، سراغ گرفت. همواره شغل وکالت نمود عینی داشته و می توان برای آن هویت نوظهوری تعریف نمود اگرچه در نوین شدن و نوظهور بودن بسیاری از قواعد امروزین آن هرگز تردید محلی از اعراب ندارد. حرفه وکالت در هر نظام و اجتماعی علامت و نشانه روشن تمدن و فرهنگ است و لذا از دو سو بایسته است که هم شخص وکلا آداب و اخلاقیات انسانی و فرهنگ ساز این حرفه را کاملا رعایت نمود و هم اینکه عامه مردم در قضاوت و برخورد نسبت به وکلا همواره مراتب ادب و احترام و ارج گذاری را رعایت نمایند. بی حضور وکیل در هیچ نظام حقوقی نمی توان از عدالت و هدف غایی آن که آسایش و آرامش جامعه است، سراغ گرفت. وکیل مهمترین منبع مکمل نهاد قضا است که به تکامل شخصیت حقوق مدار نظام کمک می کند. بی شک وکیل مقامی است انسانی و ارزشمند، لذا بسیار بدیهی است که چنین مقامی باید جامع لوازم و ویژگی هایی باشد که در راستای انجام وظیفه انسانی خود تعریف می شوند. انسانی ترین ویژگی که در هر حرفه ای از جمله وکالت واجب الرعایه می باشد، ممیزه صداقت و اخلاق حرفه ای است. وکیلی که در چارچوب فضای کاری اش از اخلاق حرفه ای برخوردار نباشد، هرگز نمی تواند درجات تعالی انسانی را طی کند. وکالت به دلیل اهمیتی که در جامعه و در دفاع از حقیقت و حقوق مردم دارد، جز معدود مشاغلی است که آغاز به کار در آن مستلزم برگزاری آیین سوگند است. در این شب به یاد ماندنی بار دیگر کانون وکلای دادگستری اصفهان میزبان آیینی نیک و سرنوشت ساز است. امشب آمده ایم تا شرافتمان را وثیقه سوگند خویش قرار دهیم و به نوای درونی یمان لبیکی دوباره بگوییم و برای نیت حق خواهی و عدالت جویی خود وثیقه ای ارزشمند و پایگاهی متعالی بنا نماییم. ما برگزیدگان وادی عدالت و معرفت حاضر شده ایم تا پاسدار یادگار ذات اقدس و مقدسی باشیم که اشرف مخلوقات را به زیور عدل بیاراست تا همواره نگهبان روح عدالتخواه خویش باشیم و از این پس همواره سوگندمان را از ابتدا تا انتها مرور خواهیم کرد. سوگند نامه ای که با تاکید بر شریف بودن این حرفه احترام همیشگی به قوانین و نظامات را برای هر وکیلی لازم الاتباع دانسته و در پی آن تنها هدف هر وکیلی را عدالت و احقاق حق می داند. این اصل و چارچوبی است که می بایست به آن پایبند باشیم چراکه علاوه بر اتیان سوگند به خداوند متعال شرافت خود را نیز وثیقه تعهد قرار می دهیم و هیچ علت و عذری نمی تواند توجیه کننده نقض یا تخلف از آن باشد.
در پایان شایسته است فرصت را مغتنم شمرده اصالتا و به نمایندگی از سایر کارآموزان مراتب سپاس و قدردانی خود را از تمام کسانی که راهنما و مشوق و معلم ما بوده اند، اعلام نمایم؛ از پدران و مادران صبور و مهربانمان که ارزشمندترین موهبت خالق هستی اند و همواره چراغ راهمان بودند. از وکلای سرپرست عزیز و دلسوزمان که با صداقتی بی همتا علم و عمل خویش را به ما آموختند و این آموخته های گران سنگشان تا پایان راه همراه ما خواهد بود و همیشه افتخار خواهیم کرد که در این دوره دو ساله در کنارمان بوده اند و امروز اگر اینجاییم حاصل زحمات شماست. از کانون وکلا که این بستر ثمین را مهیای مشتاقان حرفه وکالت نموده و به خصوص از ریاست و اعضای محترم هیات مدیره که از هرگونه تلاشی در راستای حفظ جایگاهی که در آن قرار داریم فروگذار ننموده و همه این زحمات موجب صلابت کانون وکلای دادگستری اصفهان بین سایر کانون ها گشته است. همچنین از ریاست و اعضای محترم کمیسیون کارآموزی که با برگزاری جلسات هفتگی و همایش های علمی و سایر تدابیر ارزنده شان راهمان را هموار نمودند و از کمیسیون محترم روابط عمومی و کلیه همکاران عزیزمان در کانون وکلای دادگستری اصفهان نیز تشکر و قدردانی می نمایم.
خردمند باید بود، آسمانی باید جستجو کرد، طلب باید کرد، پر از نیستی استیصال باید بود، باید کشید و درک کرد تصویر موفقیت و معنای آن را، تامل باید کرد، نشاید که فقط نظاره گر بود، باید ساخت از نو طرحی دوباره، باید حرکت کرد به سوی آینده، تحول و توفق دست یافتی است. با سپاس
 
Share/Save/Bookmark