رئیس موسسه ی معاضدت قضائی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان:

یکصد وکیل بررسی اولیه ی پرونده های ارجاعی به موسسه ی معاضدت کانون وکلای اصفهان را انجام می دهند

5 ارديبهشت 1400 ساعت 8:42

رئیس موسسه ی معاضدت قضائی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان گفت: به منظور سرعت بخشیدن به فرایند رسیدگی به پرونده های ارجاعی به موسسه ی معاضدت قضائی کانون وکلای دادگستری اصفهان، یکصد وکیل آن ها را بررسی و در صورت دارابودن شرایط لازم، جهت طی مراحل بعدی به مستشاران مربوطه ارجاع می دهند.


به گزارش روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، وکیل یوسفعلی رستمی اظهار داشت: موسسه ی معاضدت قضائی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، در دو زمینه ی کاری عمده شامل «حقوقی» و «تسخیری» اقدام به ارائه ی خدمات به مراجعین خود می کند.
وی افزود: در مورد پرونده های حقوقی، پس از مراجعه ی مددجویان معرفی شده از سوی نهادهای حمایتی مختلفی همچون سازمان بهزیستی، پرونده ی وی به مستشار مربوطه ارجاع و مدارک لازم بررسی شده و در صورت قابل طرح بودن پرونده در دادگستری از نظر برخورداری از ادله، اسناد و مدارک کافی، خدمات معاضدتی لازم به ایشان عرضه خواهد شد.
وی تصریح کرد: در مورد پرونده های کیفری، موسسه ی معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری دخل و تصرفی در اینکه چه کسی از خدمات وکالت تسخیری استفاده کنند نداشته و این دستگاه قضائی است که تشخیص می دهد که چه افرادی از خدمات وکالت تسخیری این موسسه استفاده نماید.
رئیس موسسه ی معاضدت قضائی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان اظهار داشت: معتقدم ارائه ی خدمات از سوی وکلای دادگستری یک تکلیف است و این مسئولیت اجتماعی مهم تا زمانی که فرد، دارای پروانه ی وکالت بوده و از آن استفاده می کند، اخلاقا بر عهده ی وی خواهد بود.
وکیل رستمی با انتقاد از نگرش نادرست موجود در جامعه نسبت به ناکارآمدی وکلای معاضدتی و تسخیری، افزود: با توجه به اینکه وکلای معاضدتی و تسخیری، فاقد انگیزه های مادی در اخذ پرونده بوده و این امر می تواند نشان از مسئولیت انسانی و اجتماعی آنان نزد محاکم، قضات و حتی عامه ی مردم داشته باشد و علاوه بر اجر معنوی، به شناخته تر شدن ایشان نیز منجر شود، لذا یکی از آموزش ها و توصیه هایی که به وکلای دادگستری داده می شود، تشویق آنان به نقش آفرینی مسئولانه و مطالبه گرایانه در پرونده های معاضدتی و تسخیری است.
وی تصریح کرد: ارجاع پرونده های معاضدتی به وکلا، بر اساس لیست و نوبت آنان بوده و هیچگونه دخل و تصرف عامدانه ای در تخصیص پرونده ها به وکلای دادگستری وجود ندارد.
رئیس موسسه ی معاضدت قضائی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان هم چنین اظهار داشت: با توجه به علائق و تخصص هر یک از وکلا، لازم است تا پس از اخذ اظهارنامه ی تمایل وکلا، نسبت به ساماندهی و دسته بندی آنان اقدام کرده و بدین وسیله بتوان بر کیفیت ارائه ی خدمات معاضدتی افزود.
انتهای پیام/


کد مطلب: 2901

آدرس مطلب: https://isfahanbar.org/vdcd.z0x2yt0nfa26y.html

کانون وکلای دادگستری اصفهان
  https://isfahanbar.org