شرح وظایف دفاتر استانی دیوان عدالت اداری

3 دی 1392 ساعت 8:56


مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری به تشریح وظایف دفاتر استانی دیوان عدالت اداری و توضیحاتی درباره نشست رؤسای دیوان عدالت اداری پرداخت.

علی‌اکبر بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت افتتاح دفاتر استانی دیوان عدالت اداری، گفت: تاکنون ۲۵ دفتر در استان‌های مختلف راه‌اندازی شده و عملیات اجرایی خود را شروع کرده‌اند که آخرین دفتر، دو هفته پیش در استان خوزستان افتتاح شد.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی قبلی، ان‌شاءالله دفاتر استانی دیوان عدالت اداری تا پایان سال در بقیه استان‌ها راه‌اندازی می‌شود.

مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری گفت: در قانون دیوان عدالت اداری پیش‌بینی شده که شرح دفاتر استانی در قالب چهار عنوان کلی می‌گنجد. یکی از آنها بحث ارشاد و معاضدت قضایی است که به مراجعین دفتر در حوزه صلاحیت دیوان ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: دومین مسئولیت دفاتر استانی، ثبت دادخواست‌هایی است که افراد به طرفیت دستگاه‌های دولتی و مراجعینی که رسیدگی به شکایت مردم از آنها در صلاحیت دیوان است مطرح می‌کنند و رفع نقص در همین دفاتر انجام می‌شود، اما در دفاتر استانی رسیدگی ماهیتی به پرونده انجام نمی‌شود بلکه رسیدگی در شعب دیوان عدالت در تهران انجام می‌شود.

بختیاری اظهار کرد: سومین وظیفه دفاتر استانی دیوان عدالت اداری، بحث ابلاغ است که با هدایت معاونت مربوطه در مرکز این امر در استان‌ها انجام می‌شود و نهایتا بحث اجرا مطرح است که این موضوع هم با هدایت معاونت مربوطه در تهران انجام می‌شود.

وی درباره ارزیابی فعالیت دفاتر استانی دیوان عدالت اداری تصریح کرد: ارزیابی نهایی و کاملی صورت نگرفته اما آنچه که برداشت می‌شود این است که اولین خدمت این دفاتر به مردم و شهروندان استان‌هاست. آنهایی که باید برای تقدیم یک شکایت راه طولانی تا تهران را طی کنند و هزینه‌های زیادی متحمل شوند در همان استان خودشان به دفاتر دیوان در استان‌ها مراجعه می‌کنند و دادخواست خود را تقدیم می‌کنند.


کد مطلب: 446

آدرس مطلب: https://isfahanbar.org/vdcht-nkd23nk.ft2.html

کانون وکلای دادگستری اصفهان
  https://isfahanbar.org