دکتر لیلا رئیسی در مراسم تجلیل از مدرسین دوره های آموزشی کانون وکلای اصفهان:
از رسالت های مهم کانون ها فراهم کردن زمینه آموزش های علمی و کاربردی برای وکلا است
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۵۴
کد مطلب: 3638
 
دکتر لیلا رئیسی، رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان در مراسم تجلیل از اساتید دوره «مدرسه جامع حقوق خانواده» و همچنین تقدیر از روسای کمیته های کمیسیون آموزش که روز پنج شنبه 27 مرداد در محل کانون وکلای اصفهان برگزار شد ضمن خوشامدگوئی به مهمانان این نشست گفت: آنچه درکانون وکلای اصفهان در چهار سال گذشته شاهد آن هستیم بر اساس اعتقادیست که به حوزه آموزش وجود دارد. ما معتقدیم که هر وکیلی باید به سه مولفه مهم و اساسی اهمیت جدی بدهد. یکی از این مولفه ها سواد و دانش است که به دانشگاه و دوره کارآموزی ختم نمی شود و باید همواره یک وکیل به دنبال کسب دانش باشد. دیگری اخلاق حرفه ای است که بسیار با اهمیت است و در کنار مباحث علمی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و مولفه دیگر حساس بودن نسبت به مسائل صنفی است.
رئیس کانون وکلای اصفهان در ادامه افزود: بحث آموزش باید در بخش های مختلف از جمله علمی و مهارتی و اخلاق حرفه ای از سوی کانون های وکلا با جدیت پیگیری شود. برای یک وکیل، علم به تنهائی کافی نیست، مهارت و تجربه هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است که این تجربه را در محاکم دادگستری به دست خواهد آورد.
دکتر رئیسی تصریح کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور قضات و وکلا می تواند به روند آموزش صحیح کمک کند. همکاران ما در کمیسیون آموزش کانون وکلای اصفهان تلاش کردند در بحث ارائه بسته های آموزشی تعامل منطقی میان قاضی و وکیل برقرار کنند و از این دو وزنه مهم در بحث آموزش بهره ببرند.
ایشان همچنین به برگزاری کلاس های مجازی در کانون وکلای اصفهان اشاره کرد و گفت: کانون وکلای اصفهان در زمان اوج بیماری کرونا بحث های آموزشی را هیچگاه تعطیل نکرد و به شکل مجازی کلاس ها را برگزار کرد تا وقفه ای در زمینه آموزش ایجاد نشود.
رئیس کانون وکلای اصفهان در ادامه به مشکلات و چالش های نهاد وکالت نیز اشاره کرد و گفت: اگر کانون های وکلا در یک شرایط آرام قرار داشتند و رویکردهای تعاملی حاکم بود، می توانستند یک مرجع مهم در جهت رشد و توسعه نظام حقوقی کشور محسوب شوند.
ایشان تاکید کرد: ارتباط کانون وکلای اصفهان و دادگستری هیچگاه تحت تاثیر حواشی مختلف قرار نگرفت و همواره این تعامل وجود داشته که به عنوان نقطه افتخار می توان از آن نام برد. دیدگاه قالب و اصلی حاکم بر کانون وکلا پذیرش این واقعیت است که باید بین این دوسیستم تعامل جدی وجود داشته باشد و هر یک به تکالیف قانونی خود در قبال یکدیگر عمل و اقدام نمایند.
دکتر رئیسی افزود: می توان با همکاری دادگستری یک نشست علمی برای بررسی چالش های نظام حقوقی خانواده با حضور اساتید برجسته این حوزه برگزار کرد. نظام حقوقی خانواده همانند سایر نظام های حقوقی نیازمند نقد و بررسی است تا زمانی که نقد و آسیب شناسی صورت نگیرد، رشد و تعالی هم وجود نخواهد داشت.
Share/Save/Bookmark