نایب رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
تحقیق و تفحص از کانون های وکلا اولویت اصلی مردم نیست
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۴۴
کد مطلب: 4079
 
نایب رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان در چهل و هشتمین مراسم تحلیف کارآموزان وکالت این کانون ضمن خوشامدگوئی به میهمانان و کارآموزان و خانواده های آنان و گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی خطاب به کارآموزان گفت: هر نقطه آغازی نقطه پایانی نیز دارد. نقطه آغاز قبولی در آزمون ورودی وکالت و شروع دوران کارآموزی بود و نقطه پایان کارآموزی امروز است که با ادای سوگند به کسوت وکالت پایه یک دادگستری نائل می شوید و ردای وکالت می پوشید.
 
*وکلای دادگستری باید در جهت وکالت تخصصی و ارتقای علمی و عملی در یک حوزه تلاش نمایند 
وکیل شهرام محقق دولت آبادی افزود: نقطه پایان کارآموزی روز ادای سوگند است اما این به معنی این نیست که وکیل دادگستری در طول دوره وکالت به کسب علم ومهارت در جهت ارتقای شغلی و حرفه ای خود نپردازد.امروز وکیل دادگستری باید در یک گرایش تخصصی برای خود کسب مهارت کند و از کانون مطبوع خود گواهی تخصصی دریافت کند تا بتواند برای پیشبرد امور حرفه ای خود برندسازی نماید که خوشبختانه این امکان در کانون های وکلای دادگستری فراهم شده است.
وی ادامه داد: یکی از وظایف کانون های وکلای دادگستری جذب و تربیت وکیل است. که در این راستا طبق قانون از طریق آزمون ورودی فارغ التحصیلان حقوق را جذب می کنیم و بعد از  فرایند ثبت نام و تشکیل پرونده آنان را  قرار می دهیم که مطابق قوانین و آئین نامه های مربوطه به کارآموزان آموزش های لازم داده در طول دوره کارآموزی به آنان بدهد. 
*نگرانی از تحقیق و تفحص مجلس از کانون های وکلا نداریم و از آن استقبال می کنیم 
نایب رئیس کانون در ادامه تصریح کرد: کانون های وکلای دادگستری بابت وظایفی که قانونا برعهده آنان قرار گرفته از  بودجه عمومی و دولتی برخوردار نبوده و کاملا خودگردان هستند. کانون ها به طور مستقل زمینه رشد و پرورش هزاران کارآموز وکالت را فراهم می کنند. برگزاری دوره های آموزشی مستلزم هزینه است. سوال اینجاست که این هزینه ها از سوی کانون ها چطور باید فراهم شود؟ طبق قانون ما خودگردان و خود انتظام هستیم و هیچ چشم داشتی هم از مسئولین امر نداریم ولی متاسفانه و در کمال تعجب به جای اینکه کانون های وکلا به جهت اینکه سالیانه زمینه اشتغال هزاران فارغ التحصیل را فراهم آورده مورد تشویق قرار بگیرند مورد سرزنش های مختلف برخی از نمایندگان مجلس قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: امروز شاهد هستیم که طرح تحقیق و تفحص مجلس از کانون ها رقم خورده است. مگر کانون های وکلا دستگاه های اجرائی هستند؟ مگر کانون های وکلا از بودجه عمومی ارتزاق می کنند که نمایندگان محترم مجلس در پی این هستند که ببینند بودجه در کجا هزینه شده است؟! سوال این است که کانون های وکلا در کجای داستان چرخه  حاکمیت هستند؟! آیا امروز معضلات مردم جامعه ما از لحاظ سیاسی، اقتصادی، معیشتی  اجتماعی و فرهنگی با طرح تحقیق و تفحص از کانون های وکلا حل می شود؟! آیا پرداختن به مقوله کانون های وکلا کلید حل معضلات کشور است؟!
نایب رئیس کانون خاطرنشان کرد: موضوع تحقیق و تفحص مجلس از کانون های وکلا در اولویت چندم مردم این کشور است؟! نظارت بر کانون های وکلا بر عهده قوه قضائیه است. البته باید به این نکته مهم اشاره شود که ما با تحقیق و تفحص مجلس هیچ مشکلی نداریم و اتفاقا از آن  استقبال
می کنیم زیرا با این طرح از نزدیک با کارکرد این نهاد خودگردان آشنا می شوند که چطور در تمام این سال ها خود را اداره کرده است. کانون های وکلا هیچ  ترس یا نگرانی از تحقیق و تفحص مجلس ندارند  مساله ما این است که چرا اولویت نمایندگان مجلس به جای گره گشائی از مشکلات مردم چنین مسئله ای است؟! 
*مشکلات اقتصادی، معیشتی و فرهنگی و اجتماعی شکاف عمیقی در جامعه ایجاد کرده است 
وی تاکید کرد: امروز مشکلات اقتصادی ؛ معیشتی ؛  فرهنگی و اجتماعی شکاف عمیقی در جامعه ایجاد کرده است و انتظار می رود نمایندگان مجلس در پی یافتن راه حلی برای این معضلات باشند نه اینکه وقت و انرژی و بودجه خود را صرف پرداختن به اینگونه امور که در برابر سایر مشکلات اصلی مردم  یک اولویت فرعی محسوب می شود بنمایند. کانون های وکلا بارها اعلام کرده اند که با نظارت قوه قضائیه براین نهاد مستقل هیچ مشکلی ندارند و تعامل بسیار خوبی نیز  با قوه قضاییه و دادگستری دارند و از نظارت مجلس نیز  استقبال می نماییم ولیکن امیدواریم نمایندگان مجلس پاسخگوی نیازهای اساسی جامعه باشند.
Share/Save/Bookmark