گزارش تصویری/ برگزاری جلسه هیات امنای داوری کانون وکلای دادگستری اصفهان
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۲۹
کد مطلب: 3575
 
هیات امنای داوری کانون وکلای اصفهان با حضور اعضا تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، روز سه شنبه ۲۱ تیر هیات امنای داوری کانون وکلای اصفهان با حضور تمامی اعضا تشکیل جلسه داد و‌ در خصوص مسایل مختلف به بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری پرداخت. از اهم تصمیم گیری های هیات امنا در این جلسه می توان به اجرایی شدن مصوبه ۱۴۰۱/۳/۲۹ جلسه هیات مدیره کانون وکلای اصفهان اشاره کرد. در این مصوبه تعیین هزینه ثبت تقاضای داوری و تعیین میزان مقرر سهم کانون از حق الزحمه داوری سازمانی  مورد تصویب هیات مدیره محترم قرار گرفته بود و مقرر شد مراحل اجرایی آن پیگیری گردد.در خصوص جلسه هیات مدیره مذکور وکیل محمدرضا قنبریان به اعضای محترم کمیسیون پیرامون مسایل مطروحه این چنین گزارش داد: اینجانب ضمن حضور در جلسه به ارائه گزارش عملکرد مرکز داوری پرداختم و  پیشنهاداتی جهت بهبود این عملکرد و رفع مشکلات موجود بدین شرح ارائه کردم :« آنچه که در اولین دوره تشکیل مرکز داوری مدنظر قرار گرفت آن بود که در سایت کانون، صفحه ای به داوری اختصاص داده شود و در حسابداری کانون نیز ردیفی به امور داوری اختصاص یابد. سابقا در حسابداری ردیفی تحت عنوان داوری وجود داشت ولیکن متأسفانه در حال حاضر فقدان این ردیف در حسابداری موجب بوجود آمدن معضلاتی شده است، از جمله آنکه در بررسی پرونده های داوری کانون از سال 1395 تاکنون اساسا مشخص نیست که آیا پرونده های مذکور عایداتی برای کانون داشته است یا خیر. در حال حاضر ما براساس نوبت، شروع به ارجاع پرونده های داوری نموده و یک دوره آموزشی هم برگزار کرده ایم. البته لیست موجود از همکاران، دربردارنده تمامی حائزین شرایط نبوده و در نظر داریم فراخوانی جهت تکمیل لیست داوری از افرادی که دوره داوری را گذرانده و حائز شرایط لازم هستند، بدهیم. اولین تقاضای ما این است که ردیفی که سابقا در حسابداری برای امر داوری وجود داشت، مجددا احیا شود. دومین نکته ای که وجود دارد این است که در زمان ثبت تقاضا با چالش مکاتبات رو به رو هستیم و این تقاضا و ارسال مراسلات، کارمند مربوطه، هزینه ثبت و امثالهم هزینه هایی در پی خواهد داشت. لذا تقاضای ما این است که دو نوع هزینه برای داوری در نظر گرفته شود که یکی از آن ها مربوط به ثبت تقاضای داوری باشد. همچنین معیار و ملاکی برای پرداخت هزینه داوری تعیین و درخصوص میزان قدرالسهم کانون نسبت به ارجاعات نیز درصدی اتخاذ شود. از سوی دیگر در ارتباط با موضوع ثبت مؤسسه با توجه به اینکه اساسنامه مرکز حدود 15 روز پس از اجرایی شدن دستورالعمل قوه قضائیه تصویب شد در عمل با مشکلاتی رو به رو شدیم. راهکارهای متفاوتی برای برون رفت از این مشکلات پیش بینی نمودیم. در حال حاضر مطابق با دستورالعمل موجود، اشخاص حقیقی باید متقاضی ثبت باشند و ضمنا باید در آزمون شرکت نموده و حدنصاب قبولی را کسب کنند و پس از فراخوان قوه قضائیه، مصاحبه ای انجام و سپس طی مجمع عمومی فوق العاده سهام خود را به کانون واگذار نمایند. یکی از پیشنهادات بنده برگزاری همایش کشوری داوری های فعال در کانون های کشور است که با توجه به جایگاه داوری ابتکار بسیار خوبی خواهد بود. از جمله ثمرات این همایش می توان به یکپارچه سازی نحوه داوری در کل کانون های کشور، استفاده از تجربیات دیگران، واحد سازی روش ترویج فرهنگ داوری در شیوه جایگزین حل اختلافات داخلی و بین المللی و تعیین حداقل استاندارد دوره های آموزشی اشاره نمود.»
گزارش و پیشنهادات ارایه شده مورد استقبال اعضای هیات مدیره قرار گرفت و عمده مسایل مطروحه در دست انجام و عملی شدن است یکی از  مواردی که موکول به تصمیم  بعدی هیات مدیره محترم گردید بررسی پیشنهاد برگزاری همایش شیوه های جایگزین حل اختلاف  در سطح کانون های کشور بود. سپس هیات امنای داوری وارد دستور کار شدند و به اتفاق آرا تصویب نمودند:  ۱_برگزاری دوره های آموزشی شیوه های جایگزین حل اختلاف برای وکلا و کارآموزان و فارغ التحصیلان حقوق قضایی به صورت حضوری و برخط که رییس هیات امنا و دبیر مرکز مامور به اجرای این تصمیم شدند.
۲_  پیشنهاد دبیر مرکز جهت تکمیل کادر اجرایی مورد بررسی قرار گرفت وکادر اجرایی از یک نفر به سه نفر افزایش یافت وبه اتفاق آرا نفرات پیشنهادی اعضای هیات امنا جهت کادر اجرایی انتخاب شدند.
۳_ مقرر شد موضوع  ثبت موسسه داوری کانون با جدیت دنبال گردد و در جلسه بعدی که ۱۵ روز دیگر برگزار خواهد شد ارایه گزارش گردد.








 
Share/Save/Bookmark