مجید بنکدار-سوابق علمی،صنفی و حرفه ای
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۳۶
کد مطلب: 631
 
هوالجمیل
با اهداء سلام و تحیت خدمت همکاران ارجمند:

با استعانت از خداوند متعال به استحضار وکلای محترم دادگستری
می رساند حضور در صحنه انتخابات نهمین دوره هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان در این برهه زمانی با هدف لزوم حفظ استقلال کانون وکلا و اعتلای کمی و کیفی وکالت . بستر سازی مناسب از طریق اعتماد سازی و پذیرش نقطه نظرات وکلا با انعکاس به قوای قضائیه و مقننه و اهتمام در تصویب مقررات و آیین نامه های بنیادی با لزوم حمایت های معنوی و مادی وکلاء حائز اهمیت است فلذا ورود در هیئت مدیره منوط به حمایت وکلای معزز بوده که امید است انشاء ا... با مشارکت موثر در انتخابات موثر در انتخابات پنج شنبه 93/3/29 و توصیه به دیگر همکاران به حضور پور شور و نشاط برگ زرین دیگری بر افتخارات کانون بیافزاییم.

مجید بنکدار
وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی
متولد ۱۳۳۹ اصفهان

فارغ التحصیل: کارشناسی حقوق از دانشگاه شهید بهشتی ۱۳۶۵.
دانش آموخته رشته آشنایی با معارف قرانی دارالقران الکریم اصفهان ۱۳۸۲ .
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه علوم و تحقیقات ۱۳۹۲ .
سوابق و تجارب:
•۲۶ سال فعالیت های مشاور حقوقی و وکالتی از ۱۳۶۶ تاکنون.
•۲ سال فعالیت در دادسرای نظامی اصفهان
•۱۸ سال سابقه همکاری وکالتی و مشاور حقوقی با شرکت گاز استان اصفهان (وزارت نفت)
•۵ سال سابقه همکاری وکالتی و مشاور حقوقی مدیرعامل، شرکت توزیع نیروی برق شهرستان اصفهان
•۱۴ سال سابقه عضویت و ریاست انجمن اولیاء و مربیان در دو مجتمع غیر انتقاعی و دبیرستان و عضو شورای انجمن اولیاء و مربیان ناحیه ۱ و ۲ شهرستان اصفهان
•تدوین و انتشار اولین مجموعه قوانین علمی کاربردی و آراء وحدت رویه قضایی دیوان عالی کشور در ایران با ویژگی های خاص آن در ۱۸۰۰۰ جلد.
• طراحی و اجرای اولین سایت حقوقی کاربردی (( تعالی وکالت)) حاوی مقالات و دیدگاه ها و انواع قراردادها و نگارش ها و سخنرانی های کاربردی و ...
• رئیس کمیسیون تدوین و تنقیح قوانین دوره هفتم هیئت مدیره کانون با ارائه پیشنهادات اساسی در حفظ استقلال کانون وکلا در تنظیم و تصویب آیین نامه استقلال کانون و لایحه جامع وکالت.
• سابقه با ابلاغ مسئولیت اداره جلسات سخنرانی کارآموزان محترم وکالت و عضو وکیل هیئت ژوری و طراحی و تدوین نگارش ها و سخنرانی های حقوق کاربردی دوره ششم هیئت مدیره کانون.
• سابقه تخصصی در تنظیم و تدوین ساختار دفاتر و امور حقوقی شرکت های دولتی و خصوصی
• عضو اصلی هیئت مدیره مجمع اسلامی و کلای دادگستری منطقه اصفهان
• عضو فعال در برگزاری ۹۸ سخنرانی های علمی کاربردی نشست های حقوقی مجمع اسلامی وکلای دادگستری منطقه اصفهان
• دارای حدود ۱۰۰ نگارش و سخنرانی های حقوقی کاربردی در حقوق تجارت، ثبت شرکت ها، قراردادها، شرایط عمومی و خصوصی پیمان، انواع نگرش دادخواست ها و لوایح و قراردادها و وکالت نامه ها و نحوه مکاتبات اداری و قضایی و مسئولیت مدیران و اخلاق حرفه ای وکالت و نحوه و طرح انواع دعاوی کاربردی، حقوق، کیفری، خانوادگی .... و طرح تدریجی آن در سایت تعالی وکالت.
• ایراد سخنرانی ها در دانشگاه ها و جلسات کارآموزان محترم وکالت و مجمع اسلامی وکلای دادگستری منطقه اصفهان و مدیران شرکت ها
• اولین طراح در اجرای نوین نحوه انعکاس اهداف و نقطه نظرات کاندیداهای هیئت مدیره کانون از طریق ارسال فیلم و نگارش کامل موارد و ارائه همزمان آن در سایت تعالی وکالت.
• نماینده کانون در شورای اجرایی بررسی و تدوین لایحه جامع وکالت و شرح وظایف کارآموزان در اسکودا دوره هفتم هیئت مدیره کانون
مدرس حقوق انتظامی معاونت آموزش و تحقیقات دادسرای انتظامی کانون دوره هفتم هیئت مدیره کانون.

الف» دیدگاه ها:
• استقرار هیئت مدیره موظف توانمند با پذیرش مسئولیت و نظارت در اداره مطلوب کانون و...
• نظارت منظم و مستمر بر هیئت مدیره با برگزاری جلسات علنی ( به استثناء موارد خاص) با کسب نقطه نظرات ارزشمند وکلا و ...
• ایجاد رویه در کانون در تشکیل مجامع عمومی و تصویب آیین نامه انضباتی مالی کانون با جلب مشارکت وکلا و تکلیف در اعلام گزارش و تصویب موارد مهمه و تراز نامه سالیانه مالی کانون و ...
• احیای نقش بازرس کانون با تنظیم شرح وظایف با آگاهی دادن به وکلا بدون لزوم بروز تخلف منتج به تعقیب انتظامی و ...
تحول اساسی در کمیسیون کار آموزی سازنده وکیل توانمند با استقرار صرف حقوق کاربردی و مبانی حرفه ای با ساماندهی آموزش، اجرای تکالیف، انتقال دانش، برگزاری علمی اختبار و ...
• تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کانون و همچنین اخذ سهمیه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه های دولتی و آزاد جهت ارتقاء سطح دانش وکلای دادگستری و ...
• فعال نمودن کمیسیون پارلمانی و تدوین قوانین و مقررات در امکان جمع بندی و انتقال نقطه نظرات وکلا به قوای سه گانه و اقدام به هنگام در دفاع از استقلال کانون و تنظیم لایحه جامع وکالت.
• ضبط و بایگانی سوابق وکلا به صورت الکترونیک با توجه به تعدد و پراکندگی آنان به منظور ساماندهی اطلاع رسانی به روز ومطلوب و یکسان و امکان بهره برداری به موقع جهت ارائه خدمات حقوقی، فرهنگی و ...
• حمایت از تعاونی مسکن مستقل در پیگیری ابتیاع اراضی متناسب با شأن وکلا و احداث و تحویل بر مبنای زمان بندی با ترغیب همکاران در سرمایه گذاری و خرید سهام و ...
• پوشش خدمات درمانی با کمیت و کیفیت برای تمامی وکلای دادگستری و بهره وری مناسب از سرمایه موجود در صندوق حمایت وکلا ی دادگستری.
• تمهیدات لازم بر استفاده از امکانات تفریحی، سیاحتی، زیارتی جهت همکاران و ...



ب» اهداف
۱- دفاع از استقلال کانون وکلای دادگستری
حفظ استقلال کانون وکلای دادگستری از بدو تصویب مقررات و ِآیین نامه های آن تاکنون مرهون تلاش های ارزنده تمامی هیئت مدیره های کانون ها بوده که بایسته است با بستر سازی مناسب و اعتماد سازی و اعتقاد متقن به استقلال اهتمام بر باز نگری و تدوین آن انجام پذیرد از جمله:
۱-۱) انعکاس نقطه نظرات و دیدگاه های تخصصی وکالتی به قوای قضائیه و مقننه.
۱-۲) تحلیل صحیح مقررات در جهت ارتقاء کمی و کیفی مفاد آن و اجرایی شدن کامل در قوه قضائیه.
۱-۳) بستر سازی مناسب و اعتماد سازی در استماع نقطه نظرات تخصصی وکلا.
۱-۴) طرح ایرادات وارده بر موارد پیشنهادی لایحه جامع وکالت از طریق تجزیه و تحلیل صحیح و ارسال آن جهت مقامات ذی صلاح و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تلقی اهمیت و فوریت امر.
۱-۵) ارائه راهکار مناسب در تدوین در انتقال چگونگی ادغام مشاورین و وکلای ماده ۱۸۷ قانون برنامه توسعه و پذیرش مسئولیت مدیریت و اداره و نظارت بر آنان توسط کانون.
۱-۶) احیای پذیرش و مداخله صرف وکلای دارای پروانه وکالت دادگستری در مراجع قضایی.
۱-۷) رسیدگی به تخلفات وکلای دادگستری در دادسرا و دادگاه انتظامی کانون و انحصاراً نظارت نهایی دادگاه انتظامی قضات.
۲- انتشار هفته نامه و روزنامه وکلای دادگستری
اثر رسانه ها از جمله سینما و صدا و سیما و روزنامه ها و مجلات و سایت ها بر شناساندن جایگاه واقعی حرفه وکالت به جامعه بر کسی پوشیده نیست. بنابراین به منظور ایجاد فرهنگ مناسب در آشنایی مردم با حرفه وکالت و خصوصاً آموزش آنان از طریق مختلف و همچنین تبیین وظایف وکلا می بایست با برنامه ریزی از جمله حداقل انتشار مستمر هفته نامه و سپس روزنامه تخصصی با محتوای اخبار و اطلاعات و دیدگاه ها و نقطه نظرات همکاران محترم و انعکاس نظرات مسئولین قوای قضائیه و مقننه و بحث و بررسی آن از سوی متخصصین و همچنین مداخله و اعلام نظر ( با حفظ کیفیت جلب مخاطب) بوده که انشاء ا... در طول زمان شاهد آشنایی آحاد جامعه در جایگاه واقعی وکلای دادگستری خواهیم بود.
۳- بنیاد نهاد وکالت اداری
وکلای دادگستری، توانمند در پذیرش و مداخله وکالت ها در مراجع قضایی و انتظامی و ثبتی و اداری بوده و ارائه خدمات حقوقی و مشاوره با قدمت صد ساله در کشورهای اروپایی متداول و تاکنون متأسفانه در ایران جایگاهی نداشته است. از طرفی ورود وکلاء در این عرصه بعنوان متخصص در امور اداری تضمین کننده روال صحیح منطبق با قانون، جری مراحل منتج به اجرای کامل و از طرف دیگر موجب حمایت مالی آنان را فراهم می کند. حضور وکلای دادگستری در این عرصه ها حائز اهمیت است از جمله
۳-۱) امور ثبت شرکت ها.
۳-۲) در شرکت های تجاری و تعاونی ها و ...
۳-۳) اجرایی نمودن حضور و نظارت در روند تنظیم و انعقاد مبایعه نامه ها، قراردادها در مشاورین املاک.
۳-۴) حل و فصل امور اداری اشخاص حقیقی یا حقوقی با لزوم مراجعه به ادارات، سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی و شهرداری ها.
۳-۵) کمیسیون ها، هیئت ها، تملک املاک، در حفظ و استیفاء حقوق اشخاص حقیقی یا حقوقی.
۳-۶) فرهنگ سازی مناسب در اختیار گرفتن وکیل بعنوان وکیل خانوادگی و مشاوره قبل از اقدام حقوقی منتهی به ایجاد مسئولیت مدنی و کیفری.
بدیهی است وکلای دادگستری از جمله در موارد یاد شده ضمن جلوگیری از اقامه دعاوی متعدد آتی و تحمیل هزینه ها به جامعه و دولت و قوه قضائیه موجب آرامش روحی و روانی شهروندان را فراهم و از مراجعات مستمر و بدون اثر مستغنی می گردند.
۴- حمایت های معنوی و مادی وکلای دادگستری
بر کسی پوشیده نیست که با لحاظ اهتمام وکلا در حل و فصل معضلات حقوقی شهروندان، فی الواقع فشارهای روحی و روانی پذیرش مسئولیت آن بر وکیل تحمیل که حداقل انتظار حمایت معنوی از سوی مراجع قضایی و انتظامی، حفظ شأن و منزلت و کرامت همکاران محترم می باشد. مشکلات ناشی از عدم گردش مناسب کار و در آمد و بالا بودن هزینه های وارده صرفاً از طریق تدوین مقررات و احیای مداخله وکیل در تمامی دعاوی بر مبنای تعرفه های اصلاحی و معتدل و منطبق با واقع و پوشش بیمه ای پرداخت آن بوده که با ارجاع موارد به وکلا حداقل هزینه های متحمله جبران و سپس با مدیریت صحیح و ایجاد تمهیدات لازم به نقطه در آمد متناسب برسند.
۵- اعتلای وکالت
یکی از اساسی ترین وظایف نمایندگان وکلا ( تحت عنوان اعضا هیئت مدیره کانون) تلاش در ارائه پیشنهاد در تنظیم و تدیون قوانین در زیر ساخت های حرفه وکالت بوده که این مهم با انعکاس به مجمع تشخیص مصلحت نظام ( به عنوان سیاست گذار موارد کلان در کشور) و قوای مجریه و قضائیه و مقننه حاصل که از طریق اعلام نظر اساتید و وکلای مجرب و افراد متخصص در این امر و صرف هزینه های لازم انجام، که نتیجه آن جلوگیری از ورود چالش های احتمالی به این حرفه با تدوین و تصویب مقررات موردی غیر کارشناسی می باشد.
ج»دیدگاه های علمی در نحوه اداری کانون وکلا
۱- هیئت مدیره موظف
با عنایت به اینکه انتخاب هر یک از اعضاء هیئت مدیره می بایست متکی به توانمندی های تخصصی و مدیریتی آنان بوده معتقدم هر یک از اعضای هیئت مدیره کانون صرفنظر از لزوم حضور منظم و مستمر در جلسات هیئت مدیره می بایست عهده دار مسئولیت یا حداقل نظارت بر عملکرد کمیسیون های داخلی و گزارش دهنده به هیئت مدیره و همچنین نماینده کانون در مراجع مختلف قضایی و اداری باشند. لذا صرف حضور در جلسات هیئت مدیره بدون آگاهی از روند اداره کمیسیون ها امکان اتخاذ تصمیم متناسب و صحیح و به هنگام را دشوار می سازد.
۲- کسب نظرات ارزشمند همه وکلای دادگستری
برگزاری جلسات علنی هیئت مدیره ( به استثناء موارد خاص) و حضور فعال وکلا در این جلسه ها ضمن تشویق و دلگرمی و ایجاد نشاط برای هیئت مدیره، موجب نظارت مستقیم وکلا بر نمایندگان خود و ارائه نقطه نظرات ارزشمند آنان را فراهم خواهد نمود. با تکنولوژی فعلی هم امکان پخش زنده جلسات علنی هیئت مدیره در سایت کانون وکلا به منظور آگاهی همه همکاران از روند برگزاری جلسات و تصمیمات متخذه امکان پذیر می باشد.


د» کمیسیون های کانون وکلای دادگستری
۱- کمیسیون کارآموزی
با نگرش به اینکه یکی از وظایف مهم کانون نظارت بر طی دوره کارآموزی همکاران جدید الورود و انتقال دانش حقوقی کاربردی و اخلاق حرفه ای و آشنایی با مبانی فن وکالت می باشد کمیسیون کارآموزی جایگاه حائز اهمیتی در مجموعه کمیسیون های کانون داشته که با بکارگیری وکلای مجرب و اساتید امکان حضور مقتدرانه آنان را در محاکم فراهم خواهد نمود این مهم انجام نمی پذیرد مگر با تمهیدات لازم از جمله:
۱-۱) نظارت بر برگزاری جلسات سخنرانی علمی کاربردی توسط کارآموزان محترم با استفاده از وکلای دلسوزمجرب با مسئولیت اداره جلسات توسط آنان.
۱-۲) تلاش در انطباق دانش نظری و انتقال به دانس کاربردی در طی دوره کارآموزی.
۱-۳) دعوت از اساتید، قضات، وکلای مجرب در ارائه مباحث حقوقی کاربردی و پرهیز از ایراد سخنرانی های نظری.
۱-۴) برگزاری منظم کارگاه های آموزشی با موضوعات مبتلا به کاربردی و آشنا نمودن کارآموزان محترم وکالت با جوانب دعاوی منطبق با علم حقوق کاربردی و رویه قضایی.
۱-۵) نظارت مستمر در حضور منظم کارآموزان محترم در جلسات رسمی متشکله دادگاه ها با تبیین شرح وظایف وکلای محترم سرپرست در همکاری در تجزیه و تحلیل روند رسیدگی دادگاه ها و تنظیم گزارش ها و اعلام نظر دقیق کارآموزان محترم وکالت نشانگر تسلط آنان بر موضوع دعوی و تسهیل در حضور آنان در شعب مختلف دادگاه ها.
۱-۶) تغییر در نحوه تنظیم و تدوین مقالات و ارائه آن توسط کارآموزان محترم وکالت از نظری به کاربردی با لزوم تبیین سر فصل های نحوه عملی و هدایت آنان در تسلط به مبانی حقوقی با همکاری و ارشاد کمیسیون کارآموزی و با معرفی کتب حقوقی کاربردی و رویه قضایی و دکترین.
۱-۷) مشارکت در تشکیل همایش های علمی کاربردی با مراکز آموزشی عالی و دعوت از کارآموزان محترم وکالت در شرکت در این جلسات.
۱-۸) اصلاح سیستم برگزاری اختبار کتبی و شفاهی منطبق با
سر فصل های متداول در سنجش توانایی ها و شم حقوقی با رعایت طرح استاندارد سئوالات بر مبنای بانک اطلاعات و انتقال دانش کاربردی در طول مدت کارآموزی و تجهیز آنان جهت ورود مقتدرانه در عرصه وکالت دادگستری.
۱-۹) انتقال دانش از جمله: فن بیان، دفاع، روند مطلوب، پیگیری در مراجع قضایی و انتظامی، تسلط به امور اداری دادگستری، بایسته های اخلاقی حرفه وکالت، نحوه تنظیم قرارداد کار و مالی با موکل برای جلوگیری از آسیب به وکیل، حمایت های بیمه ای، آشنایی به شرح وظایف و مسئولیت وکیل، چگونگی مدیریت دفتر وکالت و تشکیل پرونده موکلین، نحوه احتساب و پرداخت مالیات، اشنایی تخصصی بر مبانی نحوه تنظیم انواع قراردادها، مبایعه نامه ها و غیره و اظهار نظر های حقوقی و مشاوره جهت اشخاص حقیقی و حقوقی و مداخله در مراجع قضایی، انتظامی، ثبتی، اداری با سر فصل های مورد نیاز وکلا.
۱-۱۰) ایجاد اعتماد به نفس متعادل برای کارآموزان محترم در طی دوره کارآموزی به منظور اجرای صحیح و قاطعانه دفاع از حقوق موکلین در زمان برگزاری جلسات سخنرانی ها و توجه به دیدگاه ها و اظهارنظر های آنان و امکان ابراز وجود و اعلام نظر در زمینه های مختلف حقوقی.
۲) کمیسیون معاضدت
معاضدت قضایی از طریق ارائه خدمات به افراد مراجعه کننده یا تقاضای وکیل تسخیری از سوی مراجع قضایی ضمن مرعی نمودن توان مالی تقاضا کننده گان می بایست بر مبنای سیستم الکترونیک و نظارت بر نحوه وصول و پرداخت آن به وکیل و کانون و تامین بودجه متناسب و کارسازی آن در کمترین زمان ممکن به وکلا انجام پذیرد. هدایت کمیسیون به موارد ذیل حائز اهمیت است:
۲-۱) بکار گیری سیستم ثبت و ضبط سوابق بصورت الکترونیک و
رایانه ای.
۲-۲) ارجاع منظم و به نوبت تقاضاها به وکلای محترم از جمله بر مبنای حروف الفبا و محل اشتغال آنان.
۲-۳) در صورت صدور حکم به نفع موکل در ارجاعات معاضدتی پیگیری ها و حمایت های لازمه در وصول و پرداخت آن به وکیل و کانون.
۲-۴) تأمین بودجه در قوه قضائیه در پرداخت حق الزحمه، متناسب با
سر فصل های از جمله زمان و نرخ تورم و تعدد جلسات و میزان کار وکالتی اصلاح و مشخص و با پیگیری در الزامی نمودن مداخله وکیل در کلیه دعاوی و ارجاع منظم و مستمر آن به وکلاء ضمن حمایت های حداقل مادی آنان طبق موارد پیش گفته که به نقطه قابل قبول در پوشش هزینه ها سپس و درآمدهای متناسب برسد.
۲-۵) نظارت دقیق و قاطعانه در عدم دریافت وجوهی خارج از میزان مقرره در وکالت های معاضدتی یا تسخیری و رعایت موازین قانونی در نحوه وصول آن و فرهنگ سازی صحیح و ایجاد حس اعتماد در امکان رجوع به وکلای دادگستری با حداقل پرداخت هزینه ها و هدایت به روند رو به رشد مراجعات مردم ار طریق ارجاع مرجع قضایی و غیره با تنظیم و تدوین مقررات خاص و تامین مقداری از هزینه های متحمله به وکلای دادگستری از طریق پرداخت وجوه معاضدتی و پوشش حداقل مال الاجاره دفتر وکالت، هزینه های پرسنلی و اداره دفتر.
۳) دادسرا و دادگاه انتظامی کانون وکلا:
کانون های وکلا به منظور رسیدگی به تخلفات وکلا و کارآموزان بر مبنای شکایت ریاست کانون، شاکی، قضات و .... تشکیل و امر مهم برخورد با متخلفان و حفظ منزلت و جایگاه واقعی وکیل را بر عهده دارند. در این راه پیشنهادات ذیل موجب ارتقاء سطح کمی و کیفی و رسیدگی های عادلانه را فراهم می سازد:
۳-۱) بر مبنای مقررات و رویه های موجود سرفصل های تخلفات مشخص و ضمن آشنا نمودن همکاران با تخلفات انتظامی، انتقال تجارب در رعایت موازین قانونی به آنان صورت پذیرد.
۳-۲) با آشنایی همکاران محترم با تخلفات انتظامی (در نحوه مرعی نمودن مقررات وکالت،) در صورت بروز تخلف بر مبنای شدت یا ضعف تخلف واقع شده و خصوصاً بررسی انگیزه های اعلام شکایت از سوی اشخاص یا قضات به نحوه منصفانه وکیل فراخوانی و در وهله اول در موارد مرعی نمودن حقوق اشخاص خصوصی با صلح و سازش و سپس برخورد متناسب صورت پذیرد.
۳-۳) با توجه به قدمت چندین ساله رسیدگی ها در دادسرا و دادگاه انتظامی کانون های وکلا با جمع بندی عناوین و رویه ها در برخورد با متخلفین، تصمیم واحد و یکسان در وقوع تخلفات مشابه بعمل آید.
۳-۴) با امکان رجوع به بانک اطلاعات الکترونیکی در پیدایش روند رسیدگی به تخلفات ( با سر فصل های موضوعی و غیره) برخورد صحیح و قاطعانه و یکسان با متخلف صورت پذیرد
۳-۵) در روند تشکیل پرونده از دادسرا تا دادگاه انتظامی کانون ضمن تبیین نحوه مدیریت یکسان پرونده ها، قید مقررات و رویه ها حتی در برخورد دادگاه انتظامی قضات با تخلف معنونه منعکس تا در رسیدگی نهایی دادگاه انتظامی قضات آراء صادره از دادگاه انتظامی کانون از استحکام بیشتری برخوردار گردد.
۳-۶) مدیریت صحیح پرونده با مرعی نمودن موازین قانونی و نظارت هیئت مدیره بر دادسرا و دادگاه انتظامی کانون موجب عدم اعمال سلائق، رفع عدم تجربه و ایجاد تسلط، امکان بکار گیری نیروهای بیشتر، استحکام آرا و صدور آراء عادلانه و متناسب با وقوع تخلف را فراهم می سازد.
۴) کمیسیون پارلمانی و تدوین قوانین و مقررات:
با نگرش به اهداف عالیه در پیگیری تنظیم و اصلاح و تدوین آیین نامه ها و مقررات وکالت دادگستری پیشنهاد می گردد با ادغام دو کمیسیون و تشکیل کمیسیون پارلمانی و تدوین قوانین و مقررات زیر ساخت های مباتنی وکالت از طریق قوای مجریه، قضائیه و مقننه، با بکار گیری اعضاء مجرب کمیسیون صورت پذیرفته و با توجه به جایگاه حساس در این برهه زمانی از کلیه امکانات و نقطه نظرات و تجارب وکلای محترم به هر نحو ممکن
بهره مند و پایه گذاری روند صحیح در تنظیم و تدوین و تصویب قوانین و آیین نامه ها با دعوت از متخصصین در امر حرفه وکالت از سوی قوا و مراجع ذی ربط صورت پذیرد.با عنایت به دشوار بودن این راه و معضلات ایجادی پیشنهادهای ذیل قابل توجه است:
۴-۱) با تسلط بر قوانین و آیین نامه های موجود و انطباق با موارد پیشنهادی، نقاط مشابه و مهم مشخص و صرفاً نقاط اختلافی و حائز اهمیت در دستور کار پیگیری قرار گیرد.
۴-۲) با لزوم سعه صدر با ابراز توانمندی در تجزیه و تحلیل مفاد مواد پیشنهادی و ارائه آثار مثبت و منفی تصویب آن، ضمن ایجاد زمینه اعتماد سازی، به موارد پیشنهادی با دیدگاه علمی عطف توجه و با احتراز از مکاتبات یا مقالات موجب بی اعتمادی یا برخوردهای کلامی یا موردی، مدیریت صحیح بر پیگیری مستمر و مقتدرانه در سر لوحه کار قرار گیرد.
۴-۳) از مداخله و اعلام نظر افراد غیر متخصص یا اعمال نظارت شخصی در تنظیم و تدوین مقررات احتراز و مدیریت آن و هدایت تا حصول نتیجه نهایی صرفاً به هیئت مدیره و البته با جلب نظر قبلی وکلای مجرب کمیسیون محول گردد.
۴-۴) زیر ساخت ها و زمینه فرهنگ وکالت در جامعه صرفاً با جمع آوری اطلاعات و تجارب ارزشمند همکاران محترم و پیگیری منظم و مستمر در تنظیم و تدوین مقررات آن در قوای سه گانه و مجمع تشخیص مصلحت نظام میسور که شروع به بررسی آن در این برهه زمانی حیاتی و اقدام بموقع قابل توجه می باشد.
۵) دیگر کمیسیون ها و قسمت های کانون:
اداره کمیسیون های نقل و انتقال، حقوق بشر، روابط عمومی، صندوق حمایت وکلا و کارگشایان و کمیسیون اخلاق حرفه ای و تمامی دیگر قسمت های کانون منوط به تدوین آیین نامه و شرح وظایف آنان بوده که در طی تصدی اینجانب در کمیسیون تدوین و تنقیح قوانین کانون دوره هفتم هیئت مدیره کانون این مهم انجام که در صورت اجرایی شدن موجبات کارایی بهتر آنان و اتخاذ تصمیمات معتدل و ایجاد رویه مطلوب و ارتقاء آن را فراهم خواهد ساخت.
د) پیشنهادات مورد توجه:
۱) بانک اطلاعات پرونده های وکلا و کارآموزان با بکارگیری امکانات الکترونیکی و تسهیل در رجوع به آن (با توجه به ازدیاد صدور پروانه و تعدد و پراکندگی وکلا در استان) انجام تا از انباشته شدن و حجم زیاد پرونده ها و معضل بایگانی و هزینه های تحمیلی رها گردد.
۲) تشکیل قسمت های مستقل در ایجاد تمهیدات استفاده همکاران از امکانات بیمه خدمات درمانی، تفریحات سالم، ورزش، سفرهای سیاحتی و زیارتی و دیگر امکانات با تخفیف و اقساط مناسب و مدیریت در امکان استفاده یکسان همه همکاران در استان.
۳) امکان ادامه تحصیل دانشگاهی همکاران محترم در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا از طریق تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کانون، اخذ سهمیه در دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد با امکان برخورداری از تسهیلات اقساطی که قطعاً موجب تعالی وکالت خواهد گردید.
۴) بازنگری در مقررات صندوق حمایت وکلا و کارگشایان و پوشش بیمه خدمات درمانی تمامی همکاران محترم با کمترین هزینه و با بالاترین کیفیت خدمات رسانی و همچنین امکان پرداخت وام بدون بهره به همکاران جوان جهت خرید یا رهن دفتر وکالت و تجهیز دفتر با اصلاح مقررات یا حداقل تشکیل صندوق قرض الحسنه برای آنان.
۵) سهام دار نمودن کلیه وکلا در تعاونی مسکن مستقل از کانون و پیگیری در واگذاری اراضی ارزان متناسب با شأن وکیل و احداث و تحویل آن با فراهم نمودن اخذ وام های طویل المدت بانکی.
۶) اجرای مدیریت علمی هیئت مدیره با تفویض اختیار به کمیسیون ها و قسمت های مختلف با نظارت بر عملکرد آنان و تسهیل در اداره کانون بدون لزوم تحمیل فشار کار بر عضو یا اعضاء هیئت مدیره.
۷) ایجاد رویه در کانون در تشکیل مجمع عمومی با حضور وکلای محترم دادگستری در اعلام گزارش و تصویب موارد مهمه و تراز نامه سالیانه عملکرد مالی کانون و مشارکت انان در اتخاذ تصمیم در موضوعات بنیادین.
۸) احیای نقش بازرس کانون با تنظیم شرح وظایف با بکار گیری نیروهای متعهد بر نظارت بر عملکرد وکلای محترم و جلوگیری از بروز تخلف منتج به تعقیب انتظامی و اضرار معنوی یا مادی.
۹) تشکیل مستمر کمیسیون علمی و نظریات مشورتی کانون وکلای دادگستری با دعوت و استفاده از ذخایر تجارب علمی کاربردی همکاران محترم عضو کانون.
۱۰) احیای مجدد معاونت آموزش و تحقیقات دادسرای انتظامی کانون وکلا به منظور آگاهی و اطلاع رسانی متناسب به همکاران محترم با هدف پیشگیری از وقوع تخلفات انتظامی و ارتقاء شأن و منزلت وکیل دادگستری.
۱۱) دعوت از وکلای محترم دادگستری شهرهای مختلف استان اصفهان به منظور استقرار به عنوان نمایندگان کانون با تقبل مسئولیت و اجرای اهداف کانون در شهر محل اشتغال و ارتقاء سطح کمی و کیفی حرفه وکالت و ارتباط موثر با دادگستری و دیگر مراجع ذی ربط مستوجب حمایت های معنوی و مادی آنان.
در خاتمه لازم به ذکر دارد دیدگاه ها و اهداف صرفاً به منظور ارائه نقطه نظرات در بهبود کمی و کیفی حرفه مقدس وکالت بوده که امید است انشاء ا.. با رأی قاطع همکاران معزز، انتخاب اینجانب و ورود در عرصه مسئولیت سنگین عضویت در هیئت مدیره کانون بتوانم گامی هر چند ناچیز در اجرای وظیفه در قبال جامعه وکالت بردارم.

باسپاس - مجید بنکدار
تعالی وکالت
WWW.Taalivekalat.com
Share/Save/Bookmark
گزارشگر :