معاونت قضائی دادگستری کل استان اصفهان:
در «مدرسه جامع حقوق خانواده» تلاش کردیم الگوهای کارآمد با قابلیت اجرائی ارائه کنیم
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۳
کد مطلب: 3640
 
مراسم تجلیل از اساتید دوره «مدرسه جامع حقوق خانواده» و همچنین تقدیر از روسای کمیته های کمیسیون آموزش،روز پنج شنبه 27 مرداد در محل کانون وکلای اصفهان و با حضور دکتر لیلا رئیسی، رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان برگزار شد.
جناب آقای مرتضی تسلط، معاونت قضائی دادگستری کل استان اصفهان ضمن تشکر از کانون وکلای اصفهان برای برگزاری کارگاه های آموزشی، گفت: تشکیل دادگاه های خانواده در سال 1391 تصویب شد و در سال 1393 آئین نامه اجرائی آن از طرف قوه قضائیه تدوین و ابلاغ شد اما متاسفانه هنوز شاهد برگزاری این دادگاه ها به صورتی که در قانون مصوب شده، نیستیم.
 او افزود: در بسیاری از شهرستان ها و حوزه های قضائی استان، دادگاه های خانواده به مفهوم این قانون تشکیل نداده ایم که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری این دادگاه ها همانطور که در قانون ذکر شده باشیم.
قانونگذار در ماده 3 آئین نامه اجرائی این قانون نحوه تشکیل دادگاه های خانواده را توصیف می کند. این دادگاه ها در جایی که تشکیل شده اند دادگاه های اختصاصی هستند و در نتیجه صلاحیت این دادگاه ها ذاتی است. بدان معنا که این دادگاه باید قانون حمایت از خانواده سال 1391 را اجرا کند همچنین امروز در هزینه دادرسی این دادگاه ها با چالش مواجه هستیم.
معاونت قضائی دادگستری کل استان اصفهان همچنین افزود: در «مدرسه جامع حقوق خانواده» تلاش کردیم تجربیات خود را در میان بگذاریم. شیوه های رسیدگی به انواع طلاق را در این کارگاه ها عنوان کردیم و همچنین تلاش کردیم الگوهائی را بیان کنیم که کارآمد باشند و در عمل قابلیت اجرائی داشته باشند.
او تاکید کرد: وسعت دانش حقوق بی نهایت است که هر چه هم به آن پرداخته شود باز هم به نهایت نمی رسیم. در مسیر احقاق حق یک راه بیشتر وجود ندارد و آن صداقت در دادرسی هم از ناحیه قاضی و هم از ناحیه وکیل مدافع است.
 
Share/Save/Bookmark