اعضای هیات مدیره کانون وکلای اصفهان با رئیس کل دادگستری استان دیدار کردند؛
حجت الاسلام جعفری: امروز بیش از هر زمان دیگری به تعامل و همکاری نیازمندیم
دکتر رئیسی: دادگستری به وکیل توانمند و مستقل نیاز دارد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۴۶
کد مطلب: 3345
 
اعضای هیات مدیره دوره دوازدهم کانون وکلای اصفهان ظهر امروز به مناسبت شصت و نهمین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری و هفته وکیل مدافع با رئیس کل دادگستری استان اصفهان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، اعضای هیات مدیره دوره دوازدهم کانون وکلای اصفهان ظهر امروز به مناسبت شصت و نهمین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری و هفته وکیل مدافع و نیز بازدید حضور حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان در بدو انتصاب در راس دادگستری استان اصفهان در کانون وکلا، با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای این دیدارحجت الاسلام جعفری با اشاره به جایگاه و شان وکالت، کانونهای وکلا و وکیل مدافعان را یکی از ارکان اصلی قوه قضائیه توصیف کرد و گفت: قوه قضائیه هیچگاه به تنهائی و بدون همکاری و همیاری وکلا نمی تواند به اهداف خود دست یابد و در این راه سهم بزرگی به وکلا مربوط می شود.
او افزود: اگر بخواهیم اهداف سند تحول قوه قضائیه عملیاتی شود لازمه آن این است که مجموعه هایی که در ارتباط با کار قضائی هستند اعم از وکلا، کارشناسان، ضابطین و سازمان های وابسته همه باید همراه این محور حرکت کنند. رئیس کل دادگستری همچنین تاکید کرد: برای حل شدن مشکلات مردم در دستگاه قضا باید قضات و وکلا و همه مجموعه های مربوطه با یکدیگر دست به دست هم بدهند تا گره ای از مسائل مراجعه کنندگان به دستگاه قضا باز شود و اگر بحث و اختلاف نظری هم هست لازم است با گفتگو و تعامل حل و موانع برطرف شود. ریاست کل دادگستری اصفهان بر رعایت و حفظ شان افراد در دستگاه قضائی کشور تاکید کرد و گفت: همه ما قبل از اینکه مقام و پست قضائی داشته باشیم شهروند هستیم و باید همه ما تکلیف شهروندی خود را به خوبی ادا کنیم و معیار و ملاک ما حفظ حرمت همه مراجعه کنندگان به دستگاه های قضائی کشور باشد. امروز بیش از هر زمان دیگری علاوه بر قوای سه گانه کشور ما به عنوان مجموعه هایی که کارهای مردم به آن گره خورده است وظیفه داریم در نهایت صمیمیت، همکاری، احترام و حفظ جایگاه ها و پایگاه ها برای مردم کار کنیم.
در ادامه جلسه وکیل دکتر لیلا رئیسی، رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان به همکاری و تعامل منطقی فی مابین کانون وکلای اصفهان و دادگستری در سال های گذشته اشاره کرد و خواهان ادامه این همکاری در سال های پیش رو شد. دکتر رئیسی افزود: در جلسات مختلف بحث نظارت بر وکلا مطرح می شود. طبق قوانین مربوطه کانون های وکلا دارای دادسرا و دادگاه برای رسیدگی به تخلفات احتمالی وکلا هستند و در این زمینه هیچ مماشاتی صورت نمی گیرد، زیرا ما معتقدیم اگر وکیلی تخلف کند و ما از آن چشم پوشی کنیم در درجه اول به نهاد وکالت و آبروی وکیل مدافع لطمه وارد می شود. بنابراین کانون های وکلا نمی توانند نظارتی خارج از آنچه قانون مشخص کرده است را بپذیرند زیرا در چارچوب قانون، خود دارای دادگاه و دادسرا برای رسیدگی به تخلفات هستند و به وظیفه خود در این زمینه بخوبی عمل می نمایند. رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان در ادامه خواهان برقراری عدالت در واگذاری وکالت های تسخیری میان وکلای کانون وکلا و مرکز وکلا شد و تاکید کرد: مسئله رسالت اجتماعی خدمت رسانی به مردم نیازمند خدمات معاضدتی و تسخیری برای کانون های وکلا بسیار حائز اهمیت است، به طوری که کانون وکلای اصفهان یک ساختمان مجزا و مستقل را به این امر اختصاص داده است. اما باید در این زمینه عدالت میان همه وکلای استان رعایت شود و قابل پذیرش نیست که بیشتر از تکلیف قانونی، همکارانمان مکلف به پذیرش پرونده های تسخیری باشند.
آئین نامه 1400 بحث دیگری بود که توسط دکتر رئیسی مطرح شد. او گفت: قوه قضائیه بر اجرای این آئین نامه اصرار دارد و کانون های وکلا بر مبنای ماده 22 لایحه قانونی استقلال که صلاحیت تنظیم آئین نامه اجرایی قانون مذکور را اختصاصا برای کانون ها مقرر کرده و هم از سوی دیگر مواردی در آئین نامه وجود دارد که با قوانین معتبر حوزه وکالت در تعارض بوده و هویت کانون ها و وکیل مستقل را زیر سوال می برد، اختلاف نظر دارند و نمی توانند مجری تمام موارد این آئین نامه باشند.
در ادامه جلسه وکیل امیرحسین سجادیه، نایب رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان گفت: دادگستری خانه وکلاست. یک وکیل مدافع عمر مفید خود را در راه پله های دادسراها و دادگستری می گذراند و ما خواهان سلامت این خانه هستیم و باید به عملکرد عدالت محور نظام قضا پایبند باشیم.
وکیل سجادیه افزود: ما هرگز خود را جدای از خانواده قوه قضائیه نمی دانیم و ما یک زبان مشترک داریم و آن قانون است که باید فصل الخطاب در مشکلات و اختلاف نظرهای این خانواده بزرگ باشد. انتظار داریم که به قانونی که سوگند خوردیم بر همان مبنا مسائلمان حل و فصل شود.
در ادامه جلسه سایر اعضای هیات مدیره نیز به ارائه نقطه نظرات و بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل نهاد وکالت،پرداختند.





Share/Save/Bookmark