برنامه قضات الکترونیک در سازمان تعزیرات اجرایی می شود
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۲
کد مطلب: 978
 
ه گزارش روز سه شنبه ایرنا از سازمان تعزیرات حکومتی، علیرضا جمشیدی در نشستی با مدیران ستادی و اجرایی این سازمان، افزود: برنامه قضات الکترونیک طی سه ماه در بخش نرم افزار و ظرف 6 ماه آینده در بخش یکپارچه سازی، اجرایی می شود و به همین منظور همه مدیران باید به مهارت های هفتگانه ICDL مسلط باشند.

معاون وزیر دادگستری خطاب به مدیران ستادی و اجرایی، اظهار امیدواری کرد که با این اقدامات خدمات بهتری به مردم ارایه شود ، چون تنها خدمت به مردم است که ماندگاری دارد.

جمشیدی تاکید کرد: از همین جا اعلام می کنم که ملاک من برای همکاری با تمام شما(مدیران اجرایی و ستادی) جز کارآمدی و تلاش چیز دیگری نخواهد بود. از شما می خواهم که به من ایده بدهید و از کارها انتقاد کنید تا با علمی تر کردن اقدامات و افزایش نوآوری برای ارتقای سازمان گام برداریم.

جمشیدی همچنین گفت: سازمان تعزیرات حکومتی باید سازمان مقابله و مبارزه با تخلفات کشور باشد. در سراسر دنیا جرم، تخلف و جنایت سه مقوله متفاوت است که هر کدام سیستم دادرسی متفاوتی دارد بنابراین باید بحث جرم را از تخلف جدا کنیم.

معاون وزیر دادگستری، داشتن رتبه دوم سلامت اداری برای سازمان تعزیرات حکومتی را بسیار ارزشمند عنوان کرد و اظهارداشت:در یک ماه آینده باید برنامه ریزی برای یک سال سازمان انجام دهیم و مطالبی که در برنامه نباشد، قطعا اجرایی نخواهد شد.

جمشیدی همچنین تاکید کرد: در زمینه توسعه قوانین و مقررات باید کارگروهی تشکیل شود و در بخش اجرای احکام نیز کار بسیاری داریم و به طور کلی هرچه احکام اجرایی شوند، ارزشمند تر است.

وی افزود: توسعه آموزش و تحقیقات نیز از مطالب مهمی است و باید این اداره کل به سرعت روش و محتوا را در این بخش تصویب کند و در مورد توسعه منابع انسانی نیز باید به جای نیروی انسانی به دنبال توسعه سرمایه انسانی باشیم؛ چون افراد سرمایه های یک سازمان محسوب می شوند و باید به بهترین نحو از توانمندی آنها استفاده کنیم.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در مورد توسعه منابع مالی تاکید کنم با توجه به اینکه سازمان یک بودجه ثابت و یک بودجه دریافتی از محل جریمه ها دارد، استان هایی که براساس آمار طی 2 سال گذشته اجرای حکم بیشتری داشتند در اولویت قرار می گیرند و بیشتر به آنها توجه می کنیم چون تلاش بیشتری داشتند.

جمشیدی بر لزوم توسعه بازرسی و نظارت با رویکرد جدید تاکید کرد و مجلس شورای اسلامی را ظرفیت عظیمی برشمرد که باید از آن به خوبی استفاده کرد.

براساس این گزارش، در این نشست مدیران ستادی و اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی ضمن معرفی خود، گزارشی از وضعیت واحدها و اداره ها را ارایه و مسایل و مشکلات تعزیراتی بخش های مربوطه را مطرح کردند.

حجت السلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، محمد رزم نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و علی مژدهی رییس پیشین سازمان تعزیرات حکومتی نیز در این جلسه حضور داشتند.
Share/Save/Bookmark