مصوبات هجدهمین جلسه هیأت مدیره دوازدهمین دوره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ تير ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۰۵
کد مطلب: 3004
 
هجدهمین جلسه هیأت مدیره دوره دوازدهم کانون وکلای دادگستری استان اصفهان روز یک شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ برگزار شد.
روز یک شنبه مورخ  ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ هجدهمین جلسه هیأت مدیره دوازدهمین دوره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان راس ساعت ۱۲ با حضور وکیل دکتر لیلا رئیسی ، وکیل امیر حسین سجادیه، وکیل سیامک اکبری، وکیل دکتر محمد جعفری فشارکی، وکیل دکتر یاسین صعیدی، وکیل شهرام محقق، وکیل داود عابدی و وکیل مجتبی اسدیان در محل کانون برگزار شد.

پیش از ورود به دستور جلسه ریاست کانون به ارائه گزارش در رابطه با اهم موضوعات صنفی در فاصله جلسه گذشته و جلسه فعلی پرداخت:

«همانگونه که مستحضر هستید هفته گذشته در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۱ جلسه ای همراه با مشاور امور مالیاتی رئیس کانون، نماینده انفورماتیک و نماینده کمیسیون معاضدت مالیاتی با مدیر کل اداره امور مالیاتی استان و جمعی از معاونین ایشان در محل اداره مذکور برگزار گردید. موضوعات مختلف و مشکلات همکاران در ارتباط با امور مختلف مالیاتی در این جلسه مطرح و نتایج بسیار خوبی هم در پی داشت؛ از جمله آنکه کارآموزان وکالت از این پس از ارائه قرارداد اجاره در زمان تشکیل پرونده فیزیکی مالیاتی، معاف خواهند بود. از دیگر موارد مطروحه، موضوع محاسبه تمبر مالیاتی همکاران در زمان تصفیه بود که با توضیح مشکلات موجود از جانب اداره امور مالیاتی ، مقرر گردید کارگروهی تشکیل و با قسمت انفورماتیک دادگستری در جهت حل این مشکل، مکاتباتی انجام پذیرد. موضوع دیگر در ارتباط با دستگاه های پوز و پایانه های فروشگاهی بود که با توجه به تعارضاتی که در این زمینه اتفاق افتاده، این موضوع، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نتیجه آنکه نصب دستگاه های پوز برای همکاران وکیل، مطابق قانون، الزامی است و آنچه که از سوی صندوق حمایت وکلا اعلام شده فرآیند بسیار پیچیده ای می باشد که در دراز مدت نتیجه خواهد داشت. همچنین درخصوص میزان تراکنشهای دستگاههای مذکور و مشکلات همکاران در این زمینه نیز مقرر گردید، موضوع از طریق کانون و از مبادی قانونی آن پیگیری و حل شود. مورد دیگر در ارتباط با پیگیری موضوع اخذ مفاصاحساب موضوع ماده ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم بصورت الکترونیکی بود که در این رابطه نیز کارگروهی تشکیل و موضوع پیگیری می شود، تا از ضرورت مراجه حضوری همکاران کاسته شود. موضوعات دیگری نیز در این جلسه مطرح گردید که گزارش کامل آن در سایت و کانال کانون قرار گرفته است.»

در ادامه ریاست محترم کانون به بیان برخی از مسائل مبتلا به کانون بدین شرح پرداخت:« یکی از مسائل حائز اهمیت که دغدغه همه ما و همکاران است، موضوع کاهش هزینه های کانون می باشد و تا آنجا که ممکن است و ضرری برای کانون نداشته باشد باید در راستای کاهش هزینه ها تلاش نماییم. یکی از این موارد، مدرسه حقوق است. در حال حاضر تعداد ۳۱۰۰ نسخه از مجله بطور ماهیانه چاپ می شود که با در نظر گرفتن هزینه چاپ، ارسال و پست، هزینه بسیار بالایی برای کانون ایجاد می کند. لذا همانطور که در هیات مدیره دوره قبل هم عنوان کردم با توجه به الکترونیکی شدن اکثر مجلات، پیشنهاد بنده این است که تیراژ مجله از تعداد فعلی کاهش داده شود و حداکثر به تعداد ۱۰۰۰ نسخه یا حتی کمتر در ماه بصورت کاغذی چاپ شود. البته نسخه pdf مجله  در سایت کانون قابل استفاده و بهره برداری می باشد و همکاران می توانند استفاده نمایند.»

در ادامه اعضای محترم هیات مدیره به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در این رابطه پرداختند.

از جمله پیشنهاد فصلی شدن مجله از سوی وکیل دکتر محمد جعفری فشارکی و وکیل دکتر یاسین صعیدی، پیشنهاد برآورد هزینه تمام شده هر شماره مجله و آبونه کردن همکاران متقاضی دریافت مجله از سوی وکیل امیر حسین سجادیه با تاکید برآنکه مدرسه حقوق، شناسنامه و پلاکی برای کانون وکلای دادگستری اصفهان است و باید حفظ شود، پیشنهاد گرفتن آمار از موارد ثابتی که مجله ارسال می شود، مانند دادگستری، کانونهای وکلای سراسر کشور و .... و همچنین گرفتن آمار همکارانی که متقاضی دریافت مجله هستند در زمان تمدید پروانه و اخذ هزینه آن و سپس کاهش تیراژ مجله به همان مقدار از سوی وکیل شهرام محقق، پیشنهاد کاهش تیراژ مجله به تعداد 500 نسخه و حذف هزینه دریافتی از همکاران و اعلام اینکه درصورت تمایل به دریافت مجله به کانون مراجعه شود از سوی وکیل مجتبی اسدیان مطرح گردید. 
سپس هیات مدیره مقرر نمود جهت بررسی بیشتر و اتخاذ تصمیم در مورد این پیشنهاد،  ریاست کانون تا هفته آینده گزارش کامل تری از آمار ثابت مجله و هزینه تمام شده هر نسخه تهیه و به هیات مدیره ارائه نماید.
ریاست کانون در ارتباط با حذف ۱۵ درصد دریافتی از وکلا بابت حق بیمه پرداختی به صندوق حمایت نیز پیشنهاد نمود، همانند سال گذشته موضوع بررسی تا در صورت وصول مبلغ مذکور از سهم کانون از تمبر وکلا، من بعد این مبلغ نیز از همکاران اخذ نگردد، که در این مورد مقرر گردید نائب رئیس کانون، موضوع را بررسی و نتیجه در جلسه بعدی هیات مدیره اعلام گردد.
پس از آن وکیل دکتر لیلا رئیسی اظهار داشت:« موضوع دیگری که بسیار اهمیت دارد در ارتباط با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی است. 
با توجه به طرح های جریانی در مورد نهاد وکالت در مجلس، ضروری است که کانون در ارتباط با رایزنی و برگزاری جلسه با نمایندگان استان بیشتر از قبل تلاش و اقدام نماید.»
وی سپس اضافه نمود:« در یک تصمیم جمعی مقرر گردیده کانونهای وکلا اولا با نمایندگان عضو کمیسیونهایی که طرح های مرتبط با نهاد وکالت در آنها مطرح می باشد، جلساتی را بطور مرتب و مستمر برگزار کنند و دوما تمامی کانونهای وکلا با همه نمایندگان استانی خود نیز به دفعات جلساتی را برگزار و ارتباط بیشتری برقرار کنند. 
در این راستا دو پیشنهاد می توان طرح نمود: برقراری ارتباط با مجمع نمایندگان استان و برگزاری جلسات مستمر و شرکت در جلسات آنها و تبادل نظر در موضوعات مختلف مرتبط با نهاد وکالت و پیشنهاد بعدی اینکه نمایندگان شهرهای مختلف استان تقسیم بندی شده و هریک از اعضای هیات مدیره، در کنار کمیسیون پارلمانی، مسئولیت برقراری ارتباط با تعدادی از ایشان و دعوت نامبردگان در کانون وکلا را عهده دار شوده و بجد این امر را پیگیری نمایند.»
در نهایت و در ادامه از بین پیشنهادات مطرح شده اعضای هیات مدیره با پیشنهاد اول، موافقت و مقرر گردید ریاست کانون و آقای شهرام محقق با کمک کمیسیون پارلمانی کانون، مسئولیت برقراری ارتباط با مجمع نمایندگان استان را جهت شرکت اعضای هیات مدیره در مجمع مذکور برعهده گرفته و اقدامات لازم را در این مورد در اسرع وقت انجام دهند.
در ادامه جلسه وکیل یوسفعلی رستمی، ریاست موسسه معاضدت و وکیل مرضیه متانت فر عضو موسسه معاضدت ضمن حضور در هیات مدیره به ارائه گزارش از عملکرد این موسسه و طرح پیشنهاد بدین عنوان پرداختند:« با توجه به افزایش پرونده های معاضدتی و تسخیری و لزوم تصمیم گیری از سوی مستشاران موسسه و بدین منظور که فیلترینگ دقیقی در این زمینه وجود داشته باشد و تصمیمات و عملکرد مستشاران بررسی شود و کمترین ایراد را در خروجی خود داشته باشیم، تعداد شعبه های قضایی موسسه که سابقا یک شعبه بود به دو شعبه افزایش یافت. در ارتباط با افزایش تقاضای معافیت از وکالت تسخیری و معاضدتی که از سوی همکاران به دلایل متعدد مطرح می شود و با توجه به مشکلاتی که همکاران در مراجعه به پزشکی قانونی دارند، درخواست اکید ما از هیات مدیره محترم این است که یک پزشک معتمد تعیین تا همکاران برای بررسی و تشخیص موارد به این پزشک ارجاع داده شوند. درخواست بعدی ما این است که همکاران درخواستهای معافیت را از ابتدا به موسسه ارائه کنند و چنانچه درخواستی به هیات مدیره داده شد زیر آن پاراف و مدارک ضمیمه و به موسسه ارسال شود. درخصوص حضور همکاران در دادگستری و ارائه خدمات مشاوره ای نیز قرار بر این بود تمهیداتی اندیشیده شود تا سلامت همکاران و البته شان ایشان رعایت گردد که متاسفانه تاکنون این مهم انجام نشده و به همین دلیل به دادگستری اعلام کردیم تا زمانیکه این موارد صورت نگیرد، همکاران ما در دادگستری حاضر نخواهند شد. البته با وجود اعلام به همکاران همچنان حدود ۱۳ نفر از ایشان بصورت داوطلبانه و با وجود مشکلات بسیار در دادگستری حاضر شده و به ارائه خدمات مشاوره ای می پردازند که جای تقدیر و قدردانی دارد. درخصوص آمار پرونده های تسخیری و معاضدتی نیز لازم به ذکر است از مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ لغایت ۱۴۰۰/۰۳/۳۰ تعداد ۱۲۳۶ مورد، وکالت تسخیری ارجاع شده که از این بین ۵۲۳ مورد از شهرستانها بوده و همچنین تعداد زیادی نیز ارجاع وکالت معاضدتی داشتیم.»

در ادامه وکیل سیامک اکبری ضمن تشکر از موسسه معاضدت که جانانه حافظ آبروی کانون است اظهار داشت:« بنده اعتقاد و باور دارم هیچگونه تبعیضی در معاضدت نیست ولی درخواست من این است که راهکاری ارائه کنید که احساس تبعیضی که گاها بین همکاران بوجود آمده از بین برود و شفاف سازی شود. و نکته دیگر هم در ارتباط با گلایه همکاران در برخی شهرها از جمله نایین و بعضی شهرهای جرم خیز است که بیش از حد مجاز پرونده های تسخیری و معاضدتی به همکاران، ارجاع می شود. در پایان از موسسه معاضدت تقاضا دارم لیستی از همکاران که با علاقه به وظایف معاضدتی خود حتی بیش از حد قانونی، عمل می کنند ارائه تا به طریق مقتضی مورد تشویق قرار بگیرند.»
ریاست موسسه معاضدت در پاسخ به وکیل سیامک اکبری اظهار داشت:« کانون، لیستی از همکاران در اختیار موسسه قرار داده که تمام ارجاعات بصورت سیستمی انجام می شود و دیگر بصورت دستی ارجاعی صورت نمی پذیرد که احتمال تبعیض وجود داشته باشد. در ارتباط با شهر نایین و ... نیز در گزارش مکتوبی که به هیات مدیره ارائه خواهد شد مفصل توضیح خواهیم داد اما مختصر آنکه درخواست ما این است که در هیات مدیره مصوب شود، موسسه معاضدت مجاز است در ارجاعات از ظرفیت شهرهای همجوار و نیز مرکز استان استفاده کند و یک سیستم تشویقی نیز در نظر گرفته شود که البته اکنون نیز چنین عمل می شود و برای همکارانی که قبول وکالت تسخیری در این شهرها می کنند، درقبال انجام یک پرونده تسخیری، دو پرونده لحاظ می شود.»

وکیل شهرام محقق بیان داشت:« با عنایت به سیاستهای مدیریتی کانون، نیاز به تعاملاتی از سوی موسسه معاضدت با برخی مسئولین هست؛ مثلا در ارتباط با ارجاعاتی که از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یا ریاست دادگستری و یا .... صورت می گیرد، درخواست ما این است که به لحاظ ضرورت تعامل کانون با این اشخاص، مساعدت لازم را در این موارد داشته باشید تا نارضایتی اتفاق نیفتد.»
در پایان هیات مدیره از تلاشها و زحمات تمام همکاران در موسسه معاضدت تقدیر و قدردانی نمودند.


 هیأت مدیره وارد دستور جلسه شد:
دستور  اول : پیرو درخواست موسسه معاضدت، مبنی بر تعیین پزشک معتمد به منظور ارجاع همکاران متقاضی معافیت تسخیری و معاضدتی، هیات مدیره به اتفاق آرا با این درخواست موافقت نمود.

دستور دوم : با توجه به وجود طرح های متعدد مربوط به نهاد وکالت در مجلس شورای اسلامی و ضرورت همفکری و تعامل با نمایندگان مجلس، هیات مدیره به اتفاق آرا با انتخاب وکیل شهرام محقق در جهت ارتباط هرچه بیشتر با نمایندگان محترم با همکاری ریاست کانون، موافقت نمود.

دستور سوم : درخواست جمعی از همکاران در ارتباط با کاهش هزینه های نقل و انتقال، تحت شماره ۰۰۰۴۰۳۸۰۱۹۹۹ مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ در هیات مدیره مطرح و پیرو طرح موضوع در جلسه گذشته، هیات مدیره به اتفاق آرا مصوب نمود کمیسیون نقل و انتقال در چهارچوب ضوابط مقرر در کانون، نسبت به همکاران مساعدت لازم را انجام دهد.

دستور  چهارم : پیرو درخواست ریاست کمیسیون رفاهی، هیات مدیره با اکثریت آرا با عضویت وکیل فریناز دهقانی و وکیل شاهین شیروانی به جای وکیل مهدی بوذری و وکیل زهرا شهبانپور موافقت نمود.

دستور پنجم : پیرو درخواست ریاست موسسه معاضدت، هیات مدیره به اتفاق آرا با عضویت وکیل مریم کریمی در موسسه معاضدت موافقت نمود.

دستور  ششم : پیرو درخواست ریاست شعبه دوم حل اختلاف، هیات مدیره به اتفاق آرا با عضویت وکیل مهرنوش رزاز زاده به جای وکیل علیرضا آقاسی موافقت نمود.

دستور هفتم : پیرو درخواست شورای ساختمانی کانون، هیات مدیره به اتفاق آرا با عضویت وکیل کوروش رمضانپور در این شورا موافقت نمود.



جلسه در ساعت ۱۵:۰۰ به پایان رسید.
مقرر گردید جلسه آتی هیات مدیره روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۳ برگزار گردد.


روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
Share/Save/Bookmark